Bill las Julie's reactie op zijn bericht met een mix van opluchting en dankbaarheid. Het was een geruststelling om te weten dat ze zijn eerlijkheid apprecieerde en dat ze open stond voor een gesprek. Julie's woorden stelden hem gerust en gaven hem een glimlach op zijn gezicht. Hij begreep dat Michael en Julie een bijzondere band hadden, en hij wist dat hij haar kon vertrouwen.

"Lieve Bill, Dank je wel voor je bericht en je eerlijkheid. Het betekent echt veel voor me dat je zo open bent over je gevoelens. En ik wil dat je weet dat ik ook oprecht ben in alles wat ik zeg. Michael en ik hebben inderdaad een sterke band, en ik vertrouw hem volledig als zakenpartner en vriend.
Ik begrijp dat dit nieuw voor je is en ik waardeer het dat je me vertrouwt. Jouw hart is veilig bij mij, en ik zal er altijd voor zorgen. Je hoeft je echt geen zorgen te maken over Michael. Onze relatie is veranderd, maar het is zeker niet romantisch. Jij hebt mijn hart, Bill, en dat zal altijd zo zijn.
Het spijt me als ik je ongerust heb gemaakt over mijn gezondheid. Ik voel me al beter en ik ben vastbesloten om helemaal op te knappen voordat onze reis begint. Ik kijk er zo naar uit om je in Griekenland te zien. Het wordt een onvergetelijke tijd voor ons samen.
Nogmaals bedankt voor je begrip en je liefde. Je betekent alles voor me, Bill.
Veel liefs,
Julie"

Hij typte een nieuw berichtje terug: "Dank je, Julie. Ik waardeer jouw eerlijkheid ook enorm. Het spijt me als ik onzeker overkom, dat is nieuw voor me. Ik vertrouw jou, en ik begrijp dat Michael een belangrijk persoon in jouw leven is. Je hebt gelijk, ik heb niets te vrezen. Mijn hart vertrouw ik volledig aan jou toe. Ik ben opgelucht dat je beter bent, schat. Ik maakte me echt zorgen. Als je me nodig hebt, ben ik er altijd voor je. Maar het is goed om te horen dat je je beter voelt. Ik tel de dagen af tot onze reis naar Griekenland. Ik kan niet wachten om je daar te zien. Veel liefs en tot snel."

Bill voelde zich opgelucht na het versturen van het bericht. Hij keek uit naar het moment waarop hij Julie in Griekenland weer in zijn armen kon sluiten. Hij zou er alles aan doen om hun tijd daar onvergetelijk te maken.

De dagen gingen snel voorbij en voor hij het wist, was de tournee voorbij. Bill voelde zich opgewonden en nerveus tegelijk terwijl hij samen met Tom een verlovingsring uitzocht voor Julie. Hij wilde dat dit een speciaal moment zou zijn, een teken van zijn liefde en toewijding aan haar.

De dag van hun vertrek naar Griekenland was aangebroken. Bill voelde een mix van emoties terwijl hij zich voorbereidde om naar de luchthaven te gaan. Hij kon niet wachten om Julie te zien, maar hij was ook zenuwachtig voor het grote moment dat komen zou.

Op de luchthaven wachtte hij ongeduldig, zijn hartslag versnelde telkens als er een vliegtuig landde. Uiteindelijk zag hij haar, stralend en adembenemend, door de deuren van de aankomsthal lopen. Hun ogen ontmoetten elkaar en een warme glimlach verspreidde zich over hun gezichten. Bill rende naar haar toe en nam haar in zijn armen, een gevoel van pure vreugde overspoelde hem.

"Julie," fluisterde hij, zijn stem vol emotie terwijl hij haar zachtjes kuste. "Ik heb je zo gemist."

"Ik heb jou ook gemist," antwoordde Julie met een stralende glimlach. "Het voelt als een eeuwigheid."

Ze omhelsden elkaar stevig, alsof ze nooit meer los wilden laten. Bill kon zijn geluk niet op. Alles leek op zijn plaats te vallen, en hij wist dat dit het juiste moment was.

Terwijl ze hand in hand door de luchthaven liepen, voelde Bill zich vol vertrouwen en vastberaden. Hij was klaar om Julie zijn diepste gevoelens te tonen en hun toekomst samen te omarmen. De reis naar Griekenland was slechts het begin van een nieuw avontuur voor hen beiden.

Reageer (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen