"I Follow You Anywhere" is een echte story hier op het account van LydiaMartin99.

Een super mooi verhaal, kan het echt aanraden deze te lezen.

Het zachte, warme zand streelde hun voeten terwijl Bill en Julie langs de waterlijn wandelden. De azuurblauwe zee strekte zich voor hen uit, glinsterend onder de zonnestralen. Hun lachende gezichten straalden even helder als de omgeving. Hand in hand, sprongen ze speels door de kleine golven die hun tenen likten. Waterdruppels dansten in de lucht terwijl ze giechelden en elkaar uitdaagden om zo hoog mogelijk te springen om een golf te ontwijken.

Na een uitbundig watergevecht lieten ze zich in het zand vallen, ademloos van het lachen. De zon verwarmde hun huid terwijl ze genoten van het rustgevende geluid van de zee. Bill trok Julie zachtjes naar zich toe en gaf haar een tedere kus op haar voorhoofd. Ze glimlachte, haar ogen sprankelend van geluk.

De eerste dagen van hun Griekse avontuur waren een oase van ontspanning en plezier. Ze spendeerden eindeloze uren op het strand, de golven in en uit. Terug op hun strandstoelen, lieten ze zich verwennen door de zon en de zilte lucht. Hun gesprekken varieerden van luchtig tot diepgaand, en ze deelden hun dromen en verlangens alsof de tijd geen haast had.

Tijdens een van hun speelse duiksessies in de zee, sprong Bill met een sierlijke boog over een naderende golf, gevolgd door Julie die lachend in het water plonsde. Ze stoeiden en spatten, genietend van het verfrissende water. Uiteindelijk kwamen ze uitgelaten uit het water en ploften neer op hun strandstoelen, met zand dat nog aan hun huid kleefde.

Terwijl ze zich weer ontspanden, hoorde Bill een zacht gesprek naast hen. Een oud koppel zat te glimlachen terwijl ze naar Bill en Julie keken. "Jullie twee zijn zo'n mooi stel," merkte de vrouw op, haar stem gevuld met warmte. "Het is heerlijk om te zien hoeveel jullie van elkaar genieten."
Bill voelde een lichte blos op zijn wangen terwijl hij haar dankbaar bedankte. Hij had zich altijd ongemakkelijk gevoeld als hij in de schijnwerpers stond, maar dit was anders. Dit was een oprecht compliment van vreemden die hun liefde hadden opgemerkt.

Julie knikte instemmend en voegde eraan toe: "Dank je wel, dat betekent veel voor ons."

Het oude koppel glimlachte opnieuw en de man zei: "Mogen we een voorstel doen? Zou je het fijn vinden als we een foto van jullie twee maken? Jullie zullen dit moment voor altijd koesteren."

Bill voelde een warm gevoel van waardering en instemming. Het voelde eigenlijk best bijzonder om aan iemand anders te vragen om een foto van hen te maken. Normaal gesproken was hij degene die werd gevraagd om op de foto te gaan. Hij keek naar Julie, die opgewonden knikte. "Dat zou geweldig zijn, dank je wel."

Het oude koppel stond op en de vrouw nam Bill zijn telefoon aan. Bill en Julie stonden dicht bij elkaar, hun ogen stralend van geluk terwijl de vrouw een paar foto's van hen maakte. Na een paar klikken gaf ze de telefoon terug en Bill bedankte haar hartelijk. Ze keken naar de genomen foto's en Bill voelde een tevreden glimlach op zijn gezicht verschijnen.

"Bedankt, dit betekent veel voor ons," zei Julie met oprechte dankbaarheid in haar stem.

Terwijl het oude koppel terugging naar hun plek, keek Bill naar Julie en fluisterde: "Deze foto's zijn perfect voor het fotoboek waar je het over had."

Julie's ogen lichtten op en ze knikte enthousiast. "Ja, absoluut. Dit maakt onze reis nog specialer."

Bill nam zijn gsm, die hij terug had gekregen, en opende snel de foto-app. Met een glimlach stuurde hij de foto's meteen door naar zijn broer Tom, die altijd al hun avonturen had willen delen.

Julie en Bill keken elkaar aan, en een glimlach verspreidde zich over hun gezichten. Het compliment van het koppel verwarmde hun harten. Voor het eerst in lange tijd voelde Bill zich niet de beroemde rockster, maar gewoon een man die genoot van de liefde en de prachtige omgeving.

Terwijl de zon langzaam achter de horizon zakte en de lucht een oranje tint kreeg, voelden Bill en Julie zich meer verbonden dan ooit. Ze nestelden zich dichter tegen elkaar aan en genoten van de rust en sereniteit om hen heen.

Bill lachte zachtjes en kuste haar voorhoofd. Samen dompelden ze zich onder in hun eigen wereld, omringd door de zachte bries, het geluid van de zee en hun onwankelbare liefde.

De volgende ochtend streelden de warme zonnestralen hun huid terwijl Julie en Bill aan het zwembad van het luxueuze hotel lagen. Het kabbelende geluid van het zwembadwater vermengde zich met de zachte geluiden van de omgeving. Julie had zich genesteld op een comfortabele ligstoel, en haalde een boek tevoorschijn uit haar tas en liet Bill nieuwsgierig gluren naar de cover.

"I Follow You Anywhere," las hij hardop. "Klinkt als een veelbelovend boek."

Julie knipoogde naar hem terwijl ze haar boek opensloeg. "Ik denk dat het over een reis van liefde en avontuur gaat," zei ze met een ondeugende grijns. "Net zoals die van ons."
Julie haar ogen verdiepte zich in het boek dat ze aan het lezen was. Ze was helemaal opgeslokt door het verhaal, tot haar rustige moment werd onderbroken door het geluid van haar telefoon.

Een zacht zuchtje ontsnapte aan Julie's lippen terwijl ze haar boek neerlegde en haar telefoon oppakte. Het was Michael, zoals verwacht. Hij belde haar regelmatig om haar op de hoogte te houden van de zaken in haar boekenwinkel. Hoewel Julie dankbaar was voor zijn hulp, begon ze stilletjes aan te voelen dat dit misschien iets te veel van het goede was. Ze glimlachte even terwijl ze opnam, wetende dat Michael haar zorgen over de winkel wilde verlichten.

Bill, die naast haar lag op een andere ligstoel, merkte haar reactie op, hoewel hij niets zei. Hij had al eerder opgemerkt hoe vaak Michael haar belde, maar hij wilde Julie niet onnodig lastigvallen met zijn gedachten. Hij staarde naar de blauwe lucht en probeerde zijn gedachten af te leiden.

Reageer (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen