De dagen in het ziekenhuis leken eindeloos voor Bill terwijl hij onafgebroken aan Julie's zijde bleef. Tom kwam regelmatig op bezoek, en Bill had ook Michael op de hoogte gebracht van de situatie, wat soms toch enige ergernis met zich meebracht door Michael's aanwezigheid. Op een bepaald moment bevond Bill zich bij het koffieapparaat, bezig met het halen van koffie voor hem en Tom, toen zijn ogen op Harry en Mirthe vielen. Een moment van verrassing passeerde tussen hen toen hun blikken elkaar kruisten. Harry benaderde aarzelend Bill en begroette hem voorzichtig. "Dag Bill," zei hij. "Wat doe jij hier?"

Bill haalde kort zijn schouders op. "Iets met Julie, maar ze is al veel beter ondertussen." Zijn ogen gleden over Mirthe en merkten haar stevige buikje op. "Alles goed met jullie?"

Een stralende glimlach verscheen op Harry's gezicht. "Ja," antwoordde hij trots, "we zijn net te weten gekomen dat we een meisje krijgen." Zijn ogen dwaalden even af naar Mirthe, die er echter ongemakkelijk uitzag en aan Harry's T-shirt trok om te vertrekken. "Veel beterschap voor Julie," zei Harry en wendde zich tot Mirthe om haar mee te nemen.

Terug in Julie's kamer overhandigde Bill Tom zijn koffie en vertelde hem over het onverwachte treffen met Harry en Mirthe. Tom knikte begrijpend, herinnerend aan de vriendschap die ze altijd met Harry hadden gedeeld. In de namiddag kwam Nelly op bezoek en besloot de tweeling om eventjes naar huis te gaan en de vriendinnen tijd met elkaar te laten doorbrengen.

Nelly stapte de ziekenhuiskamer binnen met een zachte glimlach op haar gezicht. Julie lag rustig in bed en keek op toen ze Nelly zag binnenkomen. "Nelly! Wat een verrassing," zei Julie met een warme glimlach.
Nelly glimlachte terug terwijl ze dichterbij kwam.

"Hey Julie, ik hoorde van Michael dat het niet zo goed ging met je. Dus ik dacht, ik kom even langs om te kijken hoe het met je gaat." "Dat is echt heel lief van je," antwoordde Julie. "Het gaat nu gelukkig beter. De dokters zijn positief en denken dat ik volgende week naar huis mag."

Nelly knikte opgelucht. "Gelukkig maar. En ik hoorde ook dat er nog iets anders is..." Ze wierp een veelbetekenende blik op Julie's buik.

Julie glimlachte breed. "Ja, dat klopt. Bill en ik krijgen een kindje."

Nelly's ogen schoten wijd open van verbazing. "Echt waar? Dat is geweldig nieuws! Oh Julie, ik ben zo blij voor jullie!"

Julie lachte zachtjes. "Dank je, Nelly. Het is inderdaad een bijzondere tijd voor ons."

Op dat moment maakten Bill en Tom hun entree in de kamer. Ze hadden zich een beetje teruggetrokken om Nelly en Julie de ruimte te geven om bij te praten. Bill glimlachte naar Nelly en zei: "Hey Nelly, leuk je weer te zien."

Nelly was duidelijk verrast om Bill te zien en stamelde: "Hé Bill, ja, eh, leuk om jou ook te zien."

Tom voegde zich bij hen en gaf Nelly een knipoog. "Hé Nelly, alles goed?"

Nelly was duidelijk nog steeds overweldigd door de aanwezigheid van haar idolen. "Ja, ja, alles is prima. Gewoon een beetje verrast om jullie hier te zien."

Bill en Tom grinnikten en namen plaats in de stoelen naast Julie's bed. Bill legde zijn hand op Julie's arm en keek haar liefdevol aan. "Nou, ik kon niet langer wachten om je te bezoeken en zien hoe het met je ging."

Julie glimlachte naar hen en legde haar hand op die van Bill. "Het gaat al beter, dank je. En Nelly was net zo verrast als ik toen ze hoorde over ons nieuws."

Nelly lachte nerveus en knikte. "Ja, dat klopt. Ik wist niet eens dat jullie een relatie hadden. Maar ik ben echt heel blij voor jullie, echt waar."

Bill en Tom merkten Nelly's nervositeit op en besloten haar op haar gemak te stellen. "Nou, Nelly, we zijn gewoon normale mensen," zei Tom met een knipoog.

Bill voegde eraan toe: "Ja, en we vinden het heel leuk om onze fans te ontmoeten. Dus maak je geen zorgen, je hoeft niet nerveus te zijn."

Nelly ontspande zich een beetje en glimlachte. "Bedankt, jongens. Het is gewoon nogal onwerkelijk om jullie hier te zien."

Julie lachte zachtjes. "Ze zijn eigenlijk heel aardig, hoor."

Bill en Tom grinnikten. "Precies," zei Bill. "Dus, Nelly, vertel ons eens iets over jezelf."

Terwijl Nelly begon te praten, merkte ze dat de gespannen sfeer langzaam verdween. Ze begon zich meer op haar gemak te voelen bij Bill en Tom, en al snel waren ze in een geanimeerd gesprek verwikkeld.

Na het vertrek van het bezoek richtte Bill zijn aandacht op Julie. Hij besefte dat ze moesten bespreken wat hun plannen zouden zijn wanneer Julie het ziekenhuis volgende week zou verlaten. "Wat zou je ervan vinden om samen te gaan wonen?" opperde Bill. Julie knikte, een lachje speelde op haar gezicht. "Ik denk dat dat het beste is, aangezien we zowel ouders als echtgenoten worden," grapte ze.

Bill pakte zijn telefoon en toonde Julie een foto van een huis net buiten Berlijn. Het was gelegen in een perfecte buurt voor een toekomstig gezin en bood toch een snelle toegang tot de stad. Het huis had een ruime tuin en vervulde al haar dromen. Weliswaar waren er nog renovaties nodig. "Oké," zei Bill, "volgende week kunnen we naar dit huis gaan kijken. En ik stel voor dat je bij mij in het appartement komt wonen totdat alles in orde is."

Julie knikte enthousiast en kneep zachtjes in Bill's hand. Ze sprak met een zachte stem: "Ik had nooit gedacht dat onze vakantie zo zou eindigen."

"Dat had ik ook niet verwacht," gaf Bill toe, "maar ik ben zo gelukkig. We gaan samenwonen, trouwen en ons kindje krijgen. Er is niets in de wereld dat beter is dan dat."

Julie bracht het gesprek op een ander onderwerp. "Over vakantie gesproken, wanneer begint jullie festivaltoer?"

Bill keek op zijn telefoon en realiseerde zich dat het festival precies over drie dagen zou beginnen. "Oh nee," zei hij geschrokken, "dat begint over precies drie dagen. Ik moet snel Sophie bellen om haar te laten weten dat ik niet kan komen."

Julie fronste haar wenkbrauwen. "En waarom niet?"

Bill keek Julie met een serieuze blik aan. "Omdat ik bij jou wil blijven, gekkie. Ik laat je hier niet alleen in het ziekenhuis liggen."

"Bill Kaulitz," sprak Julie op strenge toon, "ik wil niet dat jouw carrière hierdoor wordt beïnvloed. Jij gaat volgende week gewoon mee op de festivaltour."

"Ben je zeker?" vroeg Bill.

Julie glimlachte liefdevol. "Zo zeker als ik wil dat we dit kindje houden."

Net op dat moment kwam de dokter de kamer binnen met goed nieuws. "Julie, ik heb goed nieuws voor je. Als alles goed blijft gaan, mag je morgen naar huis gaan als je dat wilt."

Reageer (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen