De dagen gleden rustig voorbij in het nieuwe appartement van Bill en Julie. Julie was druk bezig met het inrichten van hun gezamenlijke ruimte en maakte er echt een thuis van. Ze had al een paar kamers in de nieuwe woning gezien en was verrukt over de mogelijkheden die het huis bood. De gedachte dat ze hier samen met Bill en hun toekomstige kindje zouden wonen, vervulde haar met vreugde.

Samen hadden ze ook het nieuwe huis bezocht net buiten de stad. Het was een prachtige plek met een grote tuin waar ze hun kindje konden zien opgroeien. Het was een droom die werkelijkheid werd. De renovatiewerken zouden op tijd klaar zijn, en dat was perfect getimed voor de geboorte van hun baby. Julie voelde een golf van dankbaarheid dat alles zo goed leek te vallen.

Bill was de afgelopen dagen vaak weg geweest vanwege de festivalzomer. Julie begreep dat hij zijn carrière en verplichtingen had, en ze was meer dan bereid om hem die ruimte te geven. Ze moest zichzelf ook in acht nemen, en het appartement gaf haar de gelegenheid om op haar eigen tempo te herstellen. Ze vulde haar dagen met het lezen van boeken, genoot van bezoekjes van vrienden en familie, en de tijd met Michael om de stand van haar boekenwinkel door te nemen.

Bill voelde zich echter schuldig dat hij niet meer bij Julie kon zijn, maar hij wist dat het voor hun toekomst en die van hun kindje was. Hij genoot van het optreden op de festivals, van het energieke publiek en de muziek die door zijn aderen stroomde. Het was een gevoel van vreugde dat hij lang niet had ervaren. Hij stond op het podium met een brede glimlach en voelde zich levendiger dan ooit tevoren.

Ondanks de fysieke afstand voelden Bill en Julie zich dichterbij dan ooit. Ze deelden dagelijks telefoontjes en videocalls, deelden hun gedachten en gevoelens. Julie miste Bill zeker, maar ze begreep dat dit deel uitmaakte van hun leven op dit moment. Ze voelde zich gesteund en geliefd, wetende dat Bill haar hart had en ze een mooie toekomst samen tegemoet gingen.

De festivalzomer vloog voorbij en Bill kon niet wachten om terug te keren naar Julie. Hij had de optredens met volle teugen beleefd, maar zijn hart verlangde naar zijn thuis, naar Julie en hun ongeboren kindje. Hij verlangde naar de rustige momenten samen, naar het delen van hun plannen en dromen.

Terwijl de laatste noten van het laatste festivaloptreden wegstierven, voelde Bill een diepe voldoening. Hij wist dat zijn leven vol positieve veranderingen was, dat hij een liefdevolle partner had gevonden en binnenkort een vader zou worden. Hij wist dat de toekomst helder voor hen lag, en hij was vastberaden om er samen met Julie en hun kindje iets prachtigs van te maken.

Sophie had Bill bij zich geroepen na het laatste optreden. Ze wilden samen bespreken hoe ze het nieuws over Julie's zwangerschap en het aankomende huwelijk naar buiten zouden brengen. In de tourbus, speciaal voor de crew van Tokio Hotel, zaten ze rond een tafel te vergaderen. Sophie had haar plan uitgestippeld en Bill mocht zijn input geven. Ze waren druk bezig toen plotseling de deur openging en Tom, stralend van enthousiasme, binnenkwam. Zijn opmerking was echter niet helemaal geschikt voor de situatie.

"Sophie, til die rok maar omhoog, dan kan ik jou snel tegen de muur duwen en jou..." begon Tom, maar hij stokte in zijn zin toen hij zag dat Bill zich achter het muurtje waar hij zat verborg. "Wat is hier aan de hand?" vroeg Bill, en hij keek vragend naar de ongemakkelijke Sophie.

Sophie werd knalrood en stamelde, "Bill, dat gaat jou niets aan."

Verwarring vulde de lucht terwijl Bill zijn hoofd boven het muurtje uitstak. "Excuseer? We zijn hier bezig met mijn privéleven aan het bespreken. Dan mag ik op zijn minst weten wat hier gaande is?"

Tom, altijd in voor een grapje, lachte en merkte op, "Haha, Sophie is mijn..."

Sophie onderbrak hem snel, "Ik heb ook af en toe mijn pleziertje nodig."

Bill keek haar geschrokken aan, terwijl Tom er hard om moest lachen. "Dus, Tom, mag ik nu verder vergaderen met Bill? Binnen een half uur zal ik mijn rok omhoog doen voor jou," grinnikte Sophie.

"Dát is mijn soort vrouw!" lachte Tom en verliet de ruimte.

Bill kon het ook niet laten om te lachen. "Jij en Tom?"

Sophie haalde haar schouders op. "Het is echt niets serieus, Bill. Maar goed, over deze foto op Instagram gesproken, daarmee komt de hele wereld te weten dat je vader wordt."

Reageer (1)

  • LydiaMartin99

    🤣🤣❤️❤️ Haha omg. Die Tom toch!

    8 maanden geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen