Bill was opgelucht om eindelijk thuis te zijn. Hij vertelde Julie uitvoerig over zijn avonturen tijdens de festivalzomer, inclusief zijn grappig moment met Tom en Sophie. Julie lachte hardop en gaf aan dat ze dacht dat Tom en Sophie wel eens een mooi stel konden worden.

Het leven bij Tokio Hotel was merkbaar rustiger geworden, en dat beviel Bill goed. Hij kon nu tijd vrijmaken om samen met Julie naar alle babyafspraken te gaan. Samen zagen ze hun kindje groeien op de echo's en alles verliep voorspoedig. Julie's buik werd met de dag groter, en ze straalde van geluk. De vervelende ochtendmisselijkheid was verdwenen en ze kon nu echt genieten van haar zwangerschap. Ondanks dat ze nog rust moest pakken maakte ze af en toe nog wat tijd voor haar boekenwinkel, waar Michael een geweldige zakenpartner bleek te zijn. Hij had zelfs zijn oude baan opgegeven om fulltime in de boekenwinkel te werken.

Op een avond zaten Bill en Julie knus op de bank en keken ze samen naar een televisieprogramma. Plotseling kreeg Julie een berichtje van Michael over zijn verjaardagsfeestje de volgende dag. "Oh Bill, Michael vraagt of we morgen naar zijn verjaardagsfeestje kunnen komen."

Bill fronste lichtjes. Hij had nog steeds zijn bedenkingen bij Michael. "Hmm, moet dat echt?"

Julie keek hem aan en legde haar hand op zijn arm. "Ooh ik kan trouwens niet" antwoorde Bill. "Ik moet morgen toch naar tv-opnames"

"Jammer maar ik zou het wel fijn vinden om 's avonds even mijn gedachten te verzetten en Nelly is ook uitgenodigd! En het gaat ook leuk zijn om alle vrienden van Michael terug te zien, dat is ondertussen al zo lang gelden dat ik hun gezien heb."

Bill overwoog het en gaf haar een kusje. "Natuurlijk, ga maar. Maar doe voorzichtig, oké?"

Julie glimlachte en knikte. "Natuurlijk, ik zal voorzichtig zijn. En ik zal aan je denken terwijl ik feestvier."

Bill lachte en trok haar dichter tegen zich aan. "Zorg dat je me een foto stuurt van het feestje, zodat ik kan zien dat je plezier hebt."

Julie gaf hem een speels duwtje. "Natuurlijk zal ik dat doen. Maak je geen zorgen, ik hou van je."

"Ik hou ook van jou," fluisterde Bill terwijl hij haar nog een kus gaf. En zo genoten ze samen van een rustige avond vol liefde.

Reageer (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen