Bill wordt wakker in de zetel, zijn hoofd bonzend van de kater. Zijn gsm trilt voortdurend en hij ziet dat hij meerdere gemiste oproepen heeft van Sophie en Tom. Een golf van bezorgdheid overspoelt hem terwijl hij zich de gebeurtenissen van de vorige avond herinnert. Hij staat snel op, de pijn in zijn hoofd negerend, en ziet Julie al in de keuken zitten. Haar uitdrukking verraadt nog steeds haar boosheid.

Julie schuift een kop koffie en een pilletje voor de hoofdpijn naar hem toe, haar stem koud en afstandelijk. "Ooh Julie, ik schaam mij zo. Het spijt me. Heb je nog iets van Michael gehoord?" Zijn gsm gaat opnieuw af en hij pakt op en hoort Sophie aan de andere kant van de lijn, lichtelijk in paniek. 'Bill! Maak dat je onmiddellijk hier bent, er zijn filmpjes van jou op internet waar je een man een klap in zijn gezicht geeft!!! We moeten dit onmiddellijk rechtzetten. Kom nu hierheen!!!'

Bill zucht diep en draait zich naar Julie. "Ik moet naar kantoor. Er zijn filmpjes van gisterenavond en Sophie heeft me nodig om dit op te lossen." Julie knikt en geeft aan dat ze met hem mee zal gaan. In stilte zitten ze naast elkaar in de auto terwijl Bill probeert zijn gedachten te ordenen.

"Julie, alsjeblieft, praat met me," smeekt Bill, zijn stem vol spijt. "Het spijt me enorm, ik weet ook niet wat me bezielde. Ik zag hem jou aanraken en ik verloor mijn zelfbeheersing. Niemand mag zomaar aan jou komen."

Julie zwijgt even en kijkt hem dan aan, haar ogen vol frustratie. "Bill, je had geen recht om hem te slaan, hij deed niets verkeerds." Ze draait haar hoofd weer weg en staart naar buiten, haar blik ondoorgrondelijk.

Bij het kantoor aangekomen, merkt Bill dat Sophie behoorlijk gestrest is. Ze lijkt overweldigd door de situatie en weet niet goed hoe ze hiermee om moet gaan. Tom probeert luchtig te doen "Hey Soof, zou je straks graag een hapje gaan eten?", maar Sophie schreeuwt "TOM, NIET NU!!". Bill kijkt naar Tom en schudt lichtjes zijn hoofd, duidelijk makend dat dit niet het juiste moment is.

"Ik ken wel iemand die ervaring heeft met dit soort situaties," zegt Bill, terwijl hij Harry voorstelt. Sophie belt hem op en binnen de kortste keren staat Harry in het kantoor. Hij neemt de leiding en begint telefoontjes te plegen om de filmpjes offline te krijgen. Hij regelt dat Bill een excusesvideo post en laat hem ook benadrukken dat overmatig drinken niet goed is.

Langzaam maar zeker kalmeert de situatie en keert de rust terug in het kantoor. Sophie lijkt opgelucht en bedankt Harry en de anderen voor hun hulp. Nadat alles onder controle is, beseft Bill dat hij nog steeds een groot probleem heeft op te lossen: zijn relatie met Julie. Hij weet dat hij zijn excuses moet aanbieden en hun problemen moet bespreken.

Eenmaal terug thuis, kondigt Julie aan dat ze van plan is om Michael op te halen uit de kliniek en hem naar huis te brengen. Bill kan niet anders dan hiermee instemmen, wetende dat het een verstandige zet is om de spanningen te verminderen. Terwijl Julie weg is, blijft Bill achter en beseft hij dat hij serieus werk moet maken van het goedmaken met Julie. Hij heeft tijd om na te denken over zijn impulsieve acties en hoe ze hun relatie beïnvloedden.

Besluitvaardig gaat Bill naar de winkel en haalt ingrediënten voor een heerlijke maaltijd. Hij besluit een lasagne te maken, ook al is hij geen meesterkok. Met zorg en toewijding begint hij aan de voorbereidingen, en hij doet zijn best om een fatsoenlijke maaltijd op tafel te zetten. Hij plaatst kaarsjes rond de tafel en creëert zo een romantische sfeer in huis.

Wanneer Julie uiteindelijk thuiskomt, wordt ze begroet door de heerlijke geur van het eten. Een glimlach verschijnt op haar gezicht terwijl ze de keuken binnenstapt. "Wat ruikt het hier heerlijk," zegt ze opgewekt. Ze gaat met Bill aan tafel zitten en kijkt om zich heen, duidelijk onder de indruk van de moeite die hij heeft gedaan.

Terwijl ze samen van de maaltijd genieten, vraagt Bill voorzichtig naar Michael en hoe het met hem gaat. Julie legt uit dat het beter met hem gaat en dat hij gelukkig geen formele klacht heeft ingediend. Bill voelt een last van zijn schouders vallen en waardeert de open communicatie tussen hen.

Julie merkt zijn opluchting op en glimlacht. "Ik heb je vergeven, Bill," zegt ze. "Maar je moet begrijpen dat zoiets niet meer mag gebeuren. We moeten leren op een gezonde manier met onze problemen om te gaan." Haar woorden dringen tot Bill door, en hij knikt begripvol.

"Ik beloof het, Julie," zegt hij oprecht. "Ik zal mijn best doen om beter te reageren en onze relatie te beschermen. Ik wil niet dat onze toekomst wordt overschaduwd door onnodige conflicten."

Julie glimlacht opnieuw en neemt zijn hand vast. "Ik geloof in ons, Bill. Laten we samenwerken om onze liefde sterker te maken en een gelukkige toekomst op te bouwen, voor onszelf en voor ons kindje."

Bill knijpt zachtjes in haar hand en kijkt diep in haar ogen. "Ik hou van je, Julie. En ik zal er alles aan doen om jou en onze kleine spruit gelukkig te maken."

Reageer (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen