De volgende ochtend was de lucht vervuld van een opwindende energie. Bill en Julie pakten hun koffers in, klaar om aan een nieuw avontuur te beginnen. Toen ze naar buiten stapten, stond Tom glimlachend bij de auto te wachten, zijn ogen sprankelend van opwinding voor het pasgetrouwde stel.

"Goedemorgen, lovebirds!" riep Tom met een brede grijns terwijl hij de koffers in de achterbak zette. "Klaar om te vertrekken?"

Bill en Julie glimlachten terug en knikten enthousiast. Het voelde geweldig om deze speciale reis met hun goede vriend te kunnen delen. "Absoluut, Tom! We zijn er helemaal klaar voor," antwoordde Bill met een opgewonden blik.

"Jullie gaan een geweldige tijd hebben, dat weet ik zeker," zei Tom terwijl hij in de auto stapte. Julie nam plaats op de passagiersstoel terwijl Bill naast Tom op de achterbank ging zitten.

"En waar gaan jullie naartoe?" vroeg Tom terwijl hij de auto startte en de weg opreed.

"We gaan naar Spanje," antwoordde Julie met een stralende glimlach. "Een prachtige strandbestemming, perfect om te ontspannen en van elkaar te genieten."

"Klinkt geweldig," zei Tom, terwijl hij even zijn blik afwendde van de weg om naar het koppel te kijken. "Jullie verdienen deze tijd samen."

Bill knikte instemmend. "Zeker, Tom. Het is belangrijk voor ons om even weg te zijn en te genieten voordat onze kleintje komt."

"Ik begrijp het helemaal," zei Tom met een knipoog. "Ik zal ervoor zorgen dat jullie veilig op de luchthaven aankomen en een geweldige start van jullie huwelijksreis hebben."

De rit naar de luchthaven was gevuld met vrolijke gesprekken en gelach. Tom was in zijn element en zorgde ervoor dat ze zich volledig op hun gemak voelden. Eenmaal op de luchthaven hielp hij hen met hun bagage en wenste hen het allerbeste toe.

"Nou, daar gaan jullie dan," zei Tom terwijl hij zijn vrienden omhelsde. "Veel plezier in Spanje en geniet van elke seconde."

"Dank je, Tom," zei Julie dankbaar. "Je hebt echt bijgedragen aan het maken van onze huwelijksdag en deze reis onvergetelijk."

Bill sloeg een arm om Tom's schouder. "We waarderen het echt, maat. Dank je wel voor alles."

Tom glimlachte breed en gaf hen beiden een stevige knuffel. "Het was een eer om deel uit te maken van dit avontuur. Nu, ga en maak mooie herinneringen samen!"

Met een laatste zwaai vertrokken Bill en Julie richting hun volgende hoofdstuk, hun huwelijksreis in Spanje, wetende dat hun vriendschap met Tom altijd een bijzondere plek in hun harten zou hebben.

Bill en Julie arriveerden in hun prachtige hotel in Spanje met een gevoel van opwinding en verwachting. Het resort was omgeven door weelderige palmbomen en uitgestrekte witte zandstranden die uitnodigend glinsterden onder de stralende zon. Het paar werd begroet met een warm welkom van het hotelpersoneel en leidde naar hun ruime en elegant ingerichte kamer met uitzicht op zee.

De kamer ademde een rustgevende sfeer uit, met zachte kleuren en een comfortabel kingsize bed. Hun privébalkon bood een adembenemend uitzicht op het azuurblauwe water van het zwembad en de glinsterende oceaan daarachter.

De komende dagen brachten Bill en Julie door aan het prachtige zwembad en het privéstrand van het resort. Julie ontspande zich op een ligstoel bij het zwembad, terwijl Bill naast haar zat en zijn hand liefdevol over haar babybuik liet glijden. Samen genoten ze van de zon, de verfrissende duik in het zwembad en de zachte zeebries.

Op een avond, terwijl ze op hun balkon zaten en genoten van de ondergaande zon, begonnen ze te praten over babynamen. Julie legde haar hand op haar buik en glimlachte. "Het is zo'n bijzonder gevoel om te weten dat er een klein mensje groeit binnenin mij. En we moeten nadenken over een naam, of eigenlijk namen."

Bill knikte instemmend. "Inderdaad, het wordt de naam die ons kindje voor altijd zal dragen. Het moet iets speciaals zijn." Hij leunde naar voren en kuste Julie zachtjes op haar voorhoofd. "Wat denk je van Luca voor een jongen? Het is krachtig en toch zacht."

Julie glimlachte en knikte. "Luca is prachtig. En voor een meisje, misschien Sophia? Het betekent wijsheid en is ook heel elegant."

Bill's ogen glinsterden terwijl hij naar haar keek. "Luca en Sophia, dat klinkt perfect. En het mooie is dat we nog niet weten welk geslacht ons kleintje heeft, dus we hebben allebei de namen al."

Terwijl ze genoten van hun ontspannende dagen, kwam op dag 5 van hun huwelijksreis een onverwachte wending. Tijdens hun lunch bij het zwembad merkten ze een bekend gezicht op, een jonge vrouw die duidelijk een fan was van Tokio Hotel. Ze glimlachte opgewonden naar Bill en Julie en naderde hen met een blik van herkenning.

"Bill! Julie! Oh mijn god, ik kan niet geloven dat ik jullie hier zie!" riep ze opgewonden uit.

Bill glimlachte beleefd, maar zijn gezicht drukte ook bezorgdheid uit. "Hallo daar! Het is altijd geweldig om fans te ontmoeten. Hoe gaat het met je?"

De fan straalde van opwinding. "Het gaat geweldig! Ik kan niet geloven dat jullie hier zijn. Mag ik alsjeblieft een foto met jullie nemen?"

Julie knikte vriendelijk en stond op, maar Bill leek een beetje terughoudend. "Natuurlijk, laten we even een foto maken."

Terwijl ze poseren voor de foto, vroeg de fan snel om een handtekening en begon ze enthousiast te praten over hun muziek en optredens. Ze leek moeilijk te stoppen, en het werd al snel duidelijk dat ze niet van plan was om hen met rust te laten.

Na een tijdje merkte Julie dat Bill ongemakkelijk werd en legde ze zachtjes haar hand op zijn arm. "Bill, misschien is het tijd om even een pauze te nemen en ergens anders te gaan zitten."

Bill knikte dankbaar en stond op. "Het was leuk om je te ontmoeten, maar we gaan nu even ontspannen bij het zwembad."

De fan leek teleurgesteld maar begreep de hint en liet hen gaan. Terwijl Bill en Julie wegliepen, zuchtten ze beiden opgelucht.

"Dat was een beetje overweldigend," zei Bill terwijl hij zijn arm om Julie heen sloeg.

Julie lachte zachtjes. "Ja, laten we teruggaan naar onze plek en gewoon genieten van onze huwelijksreis zonder onderbrekingen."

Samen liepen ze hand in hand terug naar hun ligstoelen, waar ze elkaar liefdevol aankeken en beseften dat zelfs onverwachte ontmoetingen de magie van hun speciale reis niet konden verstoren.

Reageer (1)

  • LydiaMartin99

    ❤️❤️❤️ Love love love

    8 maanden geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen