De volgende dag zaten Julie en Bill aan het zwembad, genietend van de zon en de rust. Ze keken elkaar liefdevol aan terwijl ze elkaars hand vasthielden. In de verte zagen ze Camilla, de super fan, weer hun kant opkomen. Bill zuchtte diep en stond op.

"Ik kan echt niet geloven dat ze weer hier is," mompelde hij geïrriteerd. "Ik ga even naar de hotelkamer, misschien bel ik even met Tom."

Julie knikte begrijpend en gaf hem een bemoedigende glimlach. "Doe maar rustig aan, schat. Neem je tijd."

Bill glimlachte dankbaar en liep weg naar hun hotelkamer. Julie bleef liggen aan het zwembad, haar gedachten afdwalend naar de gesprekken van gisteren. Niet veel later stond Camilla voor haar ligstoel.

"Hey, Julie!" begroette Camilla opgetogen. "Waar is Bill?"

Julie glimlachte vriendelijk. "Hij had even behoefte aan wat rust. Dus ik ben hier alleen."

Camilla knikte begrijpend en haalde toen een roddelboekje tevoorschijn. "Ik zag dit in de winkel liggen en dacht aan jou. Misschien wil je het lezen?"

Julie nam het boekje aan en keek naar de titel: 'Topmodel Mirthe en Bill dan terug samen?' Ze haalde haar schouders op en bladerde door de pagina's. "Ach, dit soort roddels zijn er altijd wel. Ik neem het met een korreltje zout."

Camilla glimlachte en knikte instemmend. "Dat is een goede instelling."

"Sorry, Camilla, maar ik moet echt gaan," verontschuldigde Julie zich. "Er is iets waar ik naar moet kijken."

Onderweg naar hun hotelkamer bekeek Julie het boekje nog eens en zuchtte. Ze had nooit gedacht dat ze in een situatie zou belanden waarin ze dit soort dingen zou moeten verdragen.
Bill zat op het bed in hun hotelkamer, in gesprek met Tom via de telefoon, toen Julie binnenkwam zei hij '"Tom, ik ga jou laten, mijn prachtige echtgenote komt net binnen! tot binnenkort"

"Hey Lieverd, gaat het?"

Julie zuchtte "Nou, niet echt. Camilla gaf me een roddelboekje met jou en Mirthe op de cover. En, Bill, ik vond het een beetje vervelend om het zo te ontdekken."

Bill voelde zich meteen schuldig en wreef over zijn voorhoofd. "Oh nee, ik wilde niet dat je het op die manier te weten zou komen, Julie. Ik heb Mirthe een tijdje geleden toevallig ontmoet na een TV-opname en we hebben gewoon wat bijgepraat. Harry stelde voor om even met haar te praten om eventuele misverstanden uit de weg te ruimen, nu Harry onze crisis manager gaat worden mag er echt geen spanning meer tussen ons hangen."

Julie zuchtte opnieuw, maar dit keer met een zachtere toon. "Bill, het gaat me niet om het feit dat je met Mirthe praat. Het gaat erom dat we eerlijk met elkaar moeten zijn. Als ik met Michael afspreek, vertel ik je dat ook altijd."

Bill knikte begrijpend. "Je hebt gelijk, Julie. Het spijt me dat ik het niet meteen heb verteld. Ik zal voortaan eerlijk zijn, beloofd."

Julie glimlachte opgelucht. "Dank je, Bill. Communicatie is echt belangrijk voor ons."

"Ik weet het, lieverd. Ik waardeer dat je me erop wijst," zei Bill oprechter.

"Maar genoeg over dat gedoe," zei Julie, haar stem opgewekter. "Hoe was het met Tom?"

Bill leunde achterover op het bed en begon te vertellen over zijn gesprek met Tom, hoe hij eindelijk zijn gevoelens voor Sophie had uitgesproken. Terwijl hij praatte, voelde hij een diep gevoel van vreugde en opluchting dat zijn eigen relatie met Julie zo sterk en open was. Ze luisterde aandachtig terwijl hij sprak, haar glimlach breder wordend naarmate hij zijn verhaal vertelde.

Terwijl ze met elkaar praatten, voelden Julie en Bill de band tussen hen alleen maar sterker worden. Ze wisten dat ze elkaar altijd konden vertrouwen en dat ze samen elke uitdaging konden overwinnen.

De avondzon begon langzaam onder te gaan, en een zachte bries streek over het terras van hun hotel. Julie en Bill zaten aan een tafeltje met uitzicht op de prachtige boulevard. De atmosfeer was gespannen geweest na de recente ontdekking van het roddelboekje, maar nu zaten ze daar, bereid om de lucht te klaren.

Julie zuchtte en legde haar hand op haar buik. "Jeetje, ik heb echt honger. Onze discussie heeft al mijn energie opgeslokt."

Bill keek haar liefdevol aan. "Ik begrijp het, liefje. Laten we iets gaan eten en onze gedachten even verzetten."

Hij stond op en hield galant haar stoel voor haar open. "Wat dacht je van een kleine date op de boulevard? Er zijn hier zoveel leuke restaurantjes. Misschien kunnen we iets heerlijks vinden waar je zin in hebt."

Julie glimlachte, voelend hoe haar irritaties langzaam vervaagden. "Een date klinkt perfect, Bill. En ik heb eigenlijk best wel trek in chocolade."

Samen liepen ze de boulevard op, omringd door de geluiden van de zee en de bedrijvigheid van de stad. Ze passeerden kleurrijke kraampjes en gezellige cafés, en de verleidelijke geur van diverse gerechten vulde de lucht.

Maar terwijl ze verder liepen, begonnen ze op te merken dat ze niet de enigen waren die van de avond wilden genieten. Mensen draaiden zich om en staarden met bewondering naar Bill. Het duurde niet lang voordat een kleine menigte begon te verzamelen, op zoek naar een glimp van de beroemde muzikant.

Julie en Bill wisselden een blik van lichte paniek uit. "Dit hadden we niet verwacht," mompelde Bill geïrriteerd. "Ik wilde juist een rustige avond met jou."

Julie knikte instemmend. "Misschien is het beter om terug te gaan naar het hotel. Dit is niet echt wat ik in gedachten had voor onze date."

Eenmaal terug in hun hotelkamer pakte Bill zijn telefoon en belde met Harry, de gloednieuwe crisismanager. Hij legde de situatie uit en vroeg om een oplossing.

"Goed nieuws," zei Bill met een opgeluchte glimlach. "Harry heeft al een nieuw verblijf voor ons geregeld. We kunnen hier morgenvroeg weg en ergens anders genieten van onze huwelijksreis zonder al deze aandacht."

Julie zuchtte opgelucht. "Dat is een opluchting. Maar weet je wat ik nog steeds wil, ondanks alles?"

Bill keek haar nieuwsgierig aan. "Wat dan?"

Een ondeugende glimlach verscheen op Julie's gezicht. "Chocolade. Ik heb nog steeds zin in chocolade."
Bill lachte en sloeg zijn arm om haar heen. "Nou, dan gaan we ervoor zorgen dat je precies krijgt waar je zin in hebt."

Ze bestelden roomservice en genoten samen van een assortiment aan heerlijke chocoladedesserts. Terwijl ze elkaar plaagden en lachten, voelden Julie en Bill de spanning van de afgelopen dag langzaam van zich afvallen.

"Zie je wel, zelfs met alle gekte kunnen we nog steeds samen genieten," merkte Bill op terwijl hij een stuk chocoladetaart nam.

Julie knikte en gaf hem een knipoog. "Dat is precies waarom ik van je hou, Bill Kaulitz."

Reageer (1)

  • LydiaMartin99

    ❤️❤️❤️
    Mmm chocolade!

    8 maanden geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen