De volgende ochtend brak aan en Julie voelde zich opgewekt toen ze naar haar werk ging. Ze wist dat vandaag een drukke dag zou worden, maar ze was vastberaden om alles soepel te laten verlopen. Het personeel was druk in de weer om de winkel klaar te maken voor de dag, en Julie was tevreden om te zien hoe iedereen goed samenwerkte.

Tijdens de ochtend had Julie een paar positieve gesprekken met klanten. Ze hield ervan om mensen te helpen en hun dag een beetje beter te maken. Michael was ook in een goede bui en ze werkten samen aan het regelen van de nieuwe producten in de winkel. Ze maakten grapjes en lachten terwijl ze bezig waren, en Julie merkte op hoe soepel hun samenwerking verliep.

Naarmate de dag vorderde, begon het personeel langzaamaan de winkel te sluiten. De laatste klanten vertrokken en het was tijd om de vergadering te starten. Julie stuurde snel een berichtje naar Bill om hem te laten weten dat ze bezig waren met de vergadering en dat ze binnen ongeveer een uur klaar zouden zijn. Ze voegde eraan toe dat hij haar daarna kon komen ophalen.

Samen met Michael verplaatste Julie zich naar de keuken, waar ze de vergadering zouden houden. Michael opende zijn laptop en begon de details van de overname door te nemen. Julie luisterde aandachtig en stelde vragen waar nodig. Ze voelde zich comfortabel bij Michael en waardeerde zijn professionele aanpak.

Terwijl ze in de keuken zaten en de vergadering voortzette, merkte Julie op dat Michael dichter bij haar ging zitten. ze voelde zich hierbij een beetje ongemakkelijk, maar ze besloot er geen aandacht aan te schenken en zich te concentreren op het gesprek. Ze had een doel voor ogen en liet zich niet gemakkelijk afleiden.

Julie voelde een ongemakkelijke kriebel in haar buik toen Michael's hand plotseling op haar been rustte en zachtjes begon te strelen. Geschrokken keek ze naar beneden, haar ogen ontmoetten zijn doordringende blik. Ze voelde zich ongemakkelijk en onzeker over hoe ze moest reageren.

"Michael, stop ermee," zei Julie met een duidelijkere stem, terwijl ze probeerde haar been subtiel terug te trekken. Haar hart bonkte in haar keel terwijl ze probeerde haar emoties onder controle te houden. Dit was absoluut niet wat ze had verwacht of gewenst tijdens deze vergadering.

Maar Michael negeerde haar verzoek en leek vastberaden door te gaan. "Ooh Julie, hou je niet van de domme. Ik weet dat je dit wilt," fluisterde hij met een suggestieve glimlach op zijn gezicht. "Ik weet perfect welke plekjes je het liefste aangeraakt wilt worden."

Deze woorden deden Julies irritatie omslaan in woede. Ze voelde zich respectloos behandeld en haar innerlijke vuur ontvlamde. Met een vastberadenheid die ze niet wist dat ze bezat, duwde ze zijn hand van haar been af en keek hem recht in de ogen. "Michael, ik meen het. Stop hiermee en hou op met dit gedrag. Dit is ongepast en totaal onacceptabel."

Michael leek even verrast door haar krachtige reactie, maar al snel veranderde zijn gezichtsuitdrukking in iets donkers. Hij stond op en leunde met zijn handen op tafel, zijn ogen boringen in die van haar. "Scheiden van jou was de grootste vergissing die ik ook ben begaan in mijn leven," fluisterde hij met een kilte in zijn stem.

Julie voelde haar adem stokken. Deze opmerking bracht haar even uit balans, maar ze herstelde snel en stond op, haar rug recht en haar blik vastberaden. "Michael, wat er ook tussen ons is gebeurd in het verleden, dit rechtvaardigt op geen enkele manier je gedrag nu. Ik ben getrouwd en zwanger, en ik verwacht respect en professionaliteit. Als je dat niet kunt bieden, dan ben ik hier klaar."

Hij stond recht en duwde haar tegen de muur. Julie probeerde met alle kracht zich te vertellen tegen Michael maar dit was onbegonnen werk. Hij liet zijn broek tot op zijn enkels zakken en met zijn vingers hield hij het kleedje van Julie omhoog. Tranen vloeide over Julie haar wangen, terwijl ze heel de tijd "Stop" riep.


Bill kreeg het berichtje van Julie dat ze nog een uurtje nodig gingen hebben voor de vergadering en voelde een lichte bezorgdheid opkomen. Hoewel hij Julie volledig vertrouwde, was er altijd een ongemakkelijk gevoel geweest als het om Michael ging. Hij had altijd het gevoel gehad dat Michael te dichtbij kwam, te veel aandacht aan Julie schonk. Er was iets aan zijn blik en houding dat Bill niet beviel.

Besluitend om zijn intuïtie te volgen, besloot Bill vroeger dan gepland naar de winkel te gaan. Hij wilde er zeker van zijn dat alles in orde was. Bovendien wist hij dat Julie het niet erg zou vinden als hij haar opwachtte.

Toen Bill de winkel binnenkwam, hoorde hij plotseling Julie's huilende stem uit de keuken komen, duidelijk in nood. Zijn hart sloeg over en zonder aarzeling stormde hij naar de keuken. Daar zag hij het schokkende tafereel: Michael hield Julie vast tegen de muur en ze riep hem smekend toe om te stoppen. Woede en angst schoten door Bill heen.

Zonder na te denken trok Bill Michael ruw van Julie af en stond als een beschermende muur tussen hen in. Zijn gezicht vertrok in een dreigende uitdrukking, een dierlijk instinct dat zijn geliefde wilde beschermen tegen elke bedreiging. Een luide grom kwam er uit Bill zijn keel, en liet zijn tanden aan Michael zien. Michael leek geschrokken door deze plotselinge omslag en de intense blik in Bills ogen. Hij trok zijn broek snel op en maakte zich uit de voeten.

Bill draaide zich om naar Julie, zijn ogen verzachtten terwijl hij haar omarmde. "Gaat het?" vroeg hij bezorgd. Julie bleef huilen en verontschuldigde zich dat ze hem niet eerder had geloofd. Bill veegde zachtjes haar tranen weg en verzekerde haar dat het allemaal goed was, dat dit niet haar schuld was.

Terwijl hij haar stevig vasthield, merkte Bill plotseling een vochtige plek op de grond. Hij keek naar beneden en besefte dat het onder hen was. Julie's woorden drongen langzaam door. "Bill, volgens mij is mijn water gebroken," fluisterde ze met een mengeling van opwinding en nervositeit.

Een golf van emoties overspoelde Bill terwijl hij besefte dat hun baby onderweg was. Hij hield Julie nog steviger vast en verzekerde haar dat alles goed zou komen.

Reageer (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen