De eerste weken met hun kleine Luca waren een achtbaan van emoties en vermoeidheid. Gebroken nachten en slaaptekort werden de norm, maar Julie en Bill vonden onverwachte vreugde en kracht in elke lach en elk moment van samenzijn met hun pasgeboren zoon. Hun liefde en toewijding werden alleen maar sterker, en ze voelden zich gezegend door elk kostbaar moment dat ze als gezin doorbrachten.

Tom en Nelly, stralend van trots, werden Peter en Meter van Luca en stonden altijd paraat om te helpen en advies te geven. Tom kon het natuurlijk niet laten om te beweren dat Luca precies op hem leek, wat altijd zorgde voor gelach en plagerijen.

Michael was uit het beeld verdwenen na zijn ontslag en de overdracht van de winkel aan Bill. Met zijn aandelen in handen en een frisse toewijding om het bedrijf te leiden, zorgde Bill ervoor dat de winkel in goede handen was en soepel draaide tijdens Julie's tijdelijke afwezigheid. Julie voelde zich dankbaar voor Bills steun en genoot van haar tijd thuis met Luca.

De band Tokio Hotel besloot een tijdelijke pauze in te lassen om Bill de kans te geven zich volledig te richten op het vaderschap en Julie te ondersteunen. Het was een welverdiende rustperiode na jaren van intensief toeren en optreden. Bill putte inspiratie uit zijn nieuwe rol als vader en begon al snel nieuwe nummers te schrijven, geïnspireerd door de diepe emoties en ervaringen die hij had opgedaan.

Het gezin bracht ook regelmatig tijd door met Harry, Mirthe en hun dochtertje Tamara. De ontmoeting van de twee baby's was een aandoenlijk tafereel, vol gelach en vertederende momenten. De vriendschap tussen de twee koppels werd alleen maar sterker, en ze deelden ervaringen, advies en vele dierbare herinneringen.

Het zonlicht stroomde de kamer binnen terwijl Julie op de bank zat, haar pasgeboren zoontje Luca in haar armen. Het geluid van haar telefoon trok haar aandacht en ze glimlachte toen ze zag dat het Nelly was die belde. Met een snelle beweging nam ze op: "Hey Nelly, hoe gaat het?"

Nelly's stem aan de andere kant van de lijn klonk opgetogen en haar woorden kwamen snel: "Julie, je raadt nooit wat er is gebeurd!" Intrigerend vroeg Julie: "Vertel het me, Nelly. Je klinkt opgewonden."

Een lichte lach klonk door in Nelly's stem terwijl ze haar woorden zorgvuldig koos: "Wel, je weet dat ik altijd al een droom heb gehad, iets wat ik stiekem hoopte dat ooit zou gebeuren." Julie was nu nog nieuwsgieriger: "En, wat is er gebeurd, Nelly?"

Nelly aarzelde even, alsof ze de spanning wilde opbouwen, en zei toen: "Het is uitgekomen, Julie! Ik was met Tom op stap om ons meterschap en peterschap te vieren, en we zijn uiteindelijk in mijn appartement beland." Julie voelde haar ogen groter worden van verbazing, niet helemaal zeker wat ze hoorde. "Wacht, bedoel je... samen in jouw appartement?" vroeg ze voorzichtig.

Nelly lachte opgewonden: "Ja, precies dat! We hebben de hele nacht doorgebracht, Julie. Het was zo onverwacht en geweldig." Julie was sprakeloos en probeerde haar gedachten te ordenen. Tom had toch nog steeds een relatie met Sophie, nietwaar?

Nadat de stilte even had geduurd, vervolgde Nelly: "Ik weet dat het misschien ingewikkeld klinkt, Julie, maar ik wilde het gewoon met je delen. Het voelde als een droom die uitkwam." Julie knikte, nog steeds overrompeld door het nieuws. "Nelly, wat zit er dan precies tussen Tom en Sophie? Hij heeft het toch ook gehad over kinderen krijgen met haar?" vroeg Julie, proberend om het te begrijpen.

Nelly klonk begripvol: "Ik begrijp je zorgen, Julie. Maar soms zijn dingen complexer dan ze lijken. Ik wilde je gewoon laten weten hoe gelukkig ik me voelde. En vergeet niet, jouw eigen liefdesverhaal met Bill begon ook als een fan-droom die uitkwam."

Julie zuchtte diep, overweldigd door haar gedachten en emoties. Ze wist dat Nelly gelijk had, en ze voelde een mix van gevoelens, van verwondering tot bezorgdheid. "Dank je, Nelly, dat je me dit hebt verteld. Laten we snel afspreken en bijpraten over alles." Nelly lachte vrolijk: "Absoluut, ik kan niet wachten om je alles te vertellen. Geniet ondertussen van je tijd met Luca en Bill."

Na het ophangen bleef Julie zitten, haar gedachten overweldigden haar. Ze realiseerde zich dat het leven vol verrassingen zat en dat mensen soms onverwachte keuzes maakten. Terwijl ze haar zoon in haar armen wiegde, dacht ze aan haar eigen liefdesverhaal met Bill en voelde ze een diepe dankbaarheid voor het geluk dat ze hadden gevonden.

Julie zat achter haar computer, terug in de tijd geworpen naar een moment van onschuld en opwinding. Ze was veertien jaar oud, en MSN was haar toegangspoort tot de virtuele wereld. Haar vingers dansten over het toetsenbord terwijl ze met Nelly chatte, haar beste vriendin en vertrouweling, zelfs als ze niet fysiek samen waren.

"Julie!! Ik heb een super leuk nummer gevonden van een band, Tokio Hotel. Je moet echt luisteren. Het is super goed!" Typend met opgewonden energie stuurde Nelly de woorden via het computerscherm. Julie klikte op de link die Nelly had gestuurd en plots vulde de kamer zich met de betoverende klanken van "Durch den Monsun". Het was als een nieuwe wereld die zich voor haar opende, een wereld van emotie en muzikaliteit waar ze nog nooit eerder aan was blootgesteld.

Terwijl de muziek door haar computerluidsprekers stroomde, vond Julie zichzelf mee te bewegen op het ritme. Het nummer raakte haar diep, alsof het een deur opende naar een reeks gevoelens die ze nog niet eerder had ervaren. "Dit is geweldig, Nelly! Wat een geweldig nummer!" typte ze enthousiast.

En toen verscheen er een afbeelding op het scherm, vier jongens staarden haar aan. Julie's ogen werden getrokken naar de jongen met de microfoon in zijn hand, zijn uitstraling en passie spatten van het scherm af. Ze kon de energie voelen die hij uitstraalde, zelfs via een foto. "En heb je de bandleden gezien? Die zijn super hot!" stuurde Nelly met een knipoog.

Julie lachte terwijl ze naar de foto staarde, haar hartslag versnelde een beetje. "Wat een knappe zanger," typte ze, haar ogen gericht op de jongen die haar zojuist in beroering had gebracht. Maar Nelly was nog niet klaar met haar enthousiaste beschrijvingen. "En heb je die met zijn gitaar gezien?" voegde ze eraan toe.

Julie liet haar blik over de foto glijden en zag de jongen met de gitaar. Maar toch kon ze haar ogen niet afhouden van de zanger. Ze was betoverd door zijn houding, zijn zelfverzekerdheid en de manier waarop hij zichzelf presenteerde. Het was alsof ze in één oogopslag begreep waar Nelly zo enthousiast over was. "Wow, Nelly, je hebt gelijk! Dit is geweldig." typte Julie, een glimlach van opwinding op haar gezicht.

Terwijl ze daar zat, terugdenkend aan dat moment op MSN, realiseerde Julie zich hoe zo'n klein ding als een online chat haar leven volledig had veranderd. Het was het begin geweest van een liefde voor muziek en een band die haar door de jaren heen had vergezeld. En het had haar ook verbonden met haar beste vriendin Nelly, met wie ze diezelfde liefde deelde.

Reageer (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen