"Er is iets waar ik met je over wil praten, Bill," begon Julie serieus. "Natuurlijk, je weet dat je met me over alles kunt praten. Wat houdt je bezig?"

Julie zuchtte diep en keek hem recht in de ogen. "Bill, we hebben het zo geweldig met Luca, en ik ben zo dankbaar voor ons gezin. Maar ik kan niet ontkennen dat ik soms verlang naar nog een kindje."

Bill keek verrast, zijn ogen wijd open. "Een tweede kindje?" herhaalde hij, alsof hij zeker wilde weten dat hij haar juist begreep.

Julie knikte langzaam. "Ja, ik weet dat ons leven druk is, en jij hebt jouw carrières en verplichtingen, maar ik kan niet anders dan denken aan hoe geweldig het was om zwanger te zijn en Luca op te voeden. En ik wil dat graag nog een keer meemaken."

Bill leunde iets achterover, zijn gezicht een mix van gedachten en emoties. "Ik begrijp wat je bedoelt, Julie. Maar je weet dat ons leven behoorlijk hectisch kan zijn, vooral met de tournees en al het andere."

Julie beet op haar lip, haar ogen vervuld van hoop. "Dat begrijp ik, Bill. En ik wil echt niet dat je denkt dat ik dit licht opneem. Ik weet dat het niet makkelijk zal zijn. Maar ik wilde gewoon met je delen wat ik voelde."

Bill staarde even voor zich uit, alsof hij diep nadacht. Toen keek hij haar recht aan, zijn ogen vol liefde en ernst. "Julie, ik hou van jou en ik hou van ons gezin. En als dit is wat jij echt wilt, dan sta ik er open voor. Ik wil jou gelukkig zien, en als dat betekent dat we voor een tweede kindje gaan, dan gaan we ervoor."

Julie's hart maakte een sprongetje van vreugde. Ze glimlachte stralend naar Bill. "Echt waar? Oh Bill, je maakt me zo blij!" Ze legde haar hand op zijn wang en gaf hem een tedere kus.

Bill glimlachte terug en streek een lok haar achter haar oor. "Ik wil dat jij gelukkig bent, Julie. Samen gaan we dit doen, stap voor stap."

Julie lachte zachtjes, haar ogen glinsterend van geluk. "Dank je, Bill. Ik hou zoveel van jou."

"Ik hou ook van jou, meer dan je je kunt voorstellen," fluisterde Bill

"Zullen we dan maar naar huis gaan om te repeteren?" zei Bill speels lachje.

Bill en Julie liepen hand in hand de deur binnen, verwachtingsvol en opgewonden over de avond die voor hen lag. Ze hadden Luca bij meter Nelly achtergelaten voor een logeerpartijtje, wat betekende dat ze een hele avond en nacht voor zichzelf hadden. Het huis leek stil en leeg zonder hun kleine jongen, maar het vooruitzicht van een romantische avond samen vervulde hen met blijdschap.

"Is het niet raar om thuis te komen en niets te horen?" glimlachte Bill terwijl hij de deur achter zich sloot.

Julie lachte zachtjes en keek naar hem op. "Het is even wennen, maar laten we er ten volle van genieten. We hebben deze tijd voor onszelf verdiend."

Ze liepen naar de woonkamer, waar het licht zachtjes brandde en een paar kaarsen romantisch flikkerden. Bill had duidelijk moeite gedaan om de sfeer intiem en warm te maken. Een zachte deken lag uitnodigend op de bank, omringd door kussens.

"Oh wow, dit ziet er geweldig uit," zei Julie bewonderend terwijl ze zich omdraaide om Bill te omhelzen. "Dank je wel, schat."

Bill glimlachte en kuste haar teder. "Niets is te goed voor mijn mooie vrouw."

Ze lieten zich samen op de bank zakken, hun lichamen dicht tegen elkaar aan. De tv was uitgeschakeld en er was geen afleiding om hen heen, waardoor ze zich volledig op elkaar konden concentreren.

"Wil je een glas wijn?" vroeg Bill terwijl hij opstond.

Julie knikte en leunde achterover op de bank. "Graag, dank je."

Terwijl Bill naar de keuken liep, liet Julie haar ogen door de kamer dwalen. Ze voelde zich gezegend met haar leven, met Bill aan haar zijde en hun prachtige zoon. Het was belangrijk om af en toe tijd voor zichzelf te nemen, om hun liefde te vieren en te koesteren.

Bill keerde terug met twee glazen wijn en reikte er eentje naar Julie. Ze namen allebei een slok en keken elkaar diep in de ogen.

"Ik hou zoveel van je, Julie," fluisterde Bill, zijn stem vol oprechte emotie.

Julie glimlachte en legde haar hand op zijn wang. "En ik hou van jou, meer dan woorden kunnen uitdrukken."

Ze nipten aan hun wijn en lieten de stilte tussen hen hangen, genietend van elkaars nabijheid. Na een tijdje stond Bill op en stak zachtjes een paar kaarsen aan die verspreid waren over de kamer. Het zachte kaarslicht gooide een warme gloed over hen heen.

Bill ging weer naast Julie zitten en keek haar diep aan. "We hebben deze avond helemaal voor onszelf. Is er iets wat je zou willen doen, mijn liefste?"

Julie glimlachte ondeugend en liet haar hand langs zijn dij glijden. "Ik kan wel een paar ideeën bedenken."

De vonk tussen hen laaide op terwijl ze elkaar verlangend aankeken. De avond was van hen, een tijd om hun liefde te vieren en hun connectie te verdiepen. Met een veelbelovende glimlach begonnen ze aan een romantische nacht die hun harten en zielen met liefde en passie vulde.

Reageer (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen