Tom en Bill waren diep verwikkeld in het schrijven en opnemen van hun nieuwe muziekalbum. Midden in deze creatieve bezigheid lichtte Bill's telefoon op en zag hij dat Nelly hem belde. "Hallo, Nelly? Alles goed met Luca?" vroeg Bill opgewekt. Nelly stelde hem gerust over Luca, maar gaf aan dat het laat begon te worden en dat ze Julie niet kon bereiken. "En ik zou eigenlijk bijna moeten vertrekken, want ik heb een hete date gepland staan!" Nelly voegde eraan toe met een lach. Bill lachte mee en beloofde dat hij Luca meteen zou komen ophalen. Tom bood aan om mee te gaan, en samen haalden ze Luca op voordat ze naar huis gingen.

Eenmaal thuis viel het Bill op dat Julie's auto nog steeds voor de deur stond, wat hij vreemd vond gezien het tijdstip. Bij het betreden van het huis viel de akelige stilte hem meteen op. Met een lichte bezorgdheid probeerde hij Julie te bellen, en het geluid van haar telefoon kwam vanuit hun slaapkamer. Hij vroeg Tom om even bij Luca te blijven en begaf zich naar de slaapkamer. Zijn hart bonkte sneller toen hij haar niet zag. Toen hij de badkamerdeur opende zag hij Julie bewusteloos in bad zag liggen met heel veel bloed. Een schreeuw van paniek ontsnapte uit zijn keel terwijl hij de hulpdiensten belde. "TOM! GA NU MET LUCA WEG!" brulde hij naar beneden, terwijl de adrenaline door zijn aderen gierde. Het was een verschrikkelijke schok om zijn geliefde vrouw in die toestand te zien, en hij wachtte angstig op hulp terwijl hij naast haar knielde.

De hulpdiensten arriveerden meteen en zetten alles in het werk om Julie te stabiliseren voordat ze haar naar het ziekenhuis brachten. De uren die volgden waren een marteling voor Bill terwijl hij wachtte in de ziekenhuiswachtkamer, overweldigd door angst en onzekerheid. Uiteindelijk kwam de dokter naar buiten om hem te informeren over Julie's toestand. Ze leefde nog, maar de situatie was ernstig. De dokter legde uit dat Julie een tijdje zonder zuurstof was geweest en waarschijnlijk blijvende schade had opgelopen. Het vooruitzicht was somber: ze zou waarschijnlijk niet meer in staat zijn om te spreken of te lopen zoals vroeger.

Bill voelde een steek van pijn in zijn hart toen hij Julie in het ziekenhuisbed zag liggen. Ze leek fragiel en kwetsbaar, haar ogen staarden levenloos voor zich uit. Af en toe werd ze wakker, maar haar blik leek verloren en afwezig. Bill nam voorzichtig haar hand in de zijne en drukte er een zachte kus op. "Julie," fluisterde hij zachtjes, wetende dat ze hem waarschijnlijk niet kon horen. Hij voelde een brok in zijn keel terwijl hij zich afvroeg wat er van hun leven zou worden nu Julie zo'n ingrijpende verandering had ondergaan. Hij zou er altijd voor haar zijn, maar de toekomst leek plotseling zo onzeker en beangstigend.

Reageer (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen