"Wat was dat over dat gesprek met Paul?" vroeg Bas toen hij zijn sigaret opstak. Hij stak het pakje sigaretten naar mij uit, maar ik schudde nee.
"Niets," antwoordde ik heel onverschillig. Maar Bas gaf niet op. Hij keek me onderzoekend aan en wist dat er meer was dan ik zei.
"Kom op, Elise," drong Bas aan. "Ik ken je goed genoeg om te weten wanneer er iets aan de hand is. Wat heeft Paul je verteld?"
Ik zuchtte diep en keek Bas recht in de ogen. "Paul vertelde me over het contract dat de andere Elise met hem en David had afgesloten. Ze heeft een neprelatie met Bill gehad om haar carrière te bevorderen. Maar het plan is niet goed uitgepakt, dus nu moeten ze uit elkaar. Daarom heeft ze ook met Tom geslapen om Bill pijn te doen."
Bas staarde me met verbazing aan. "Wat? Dat is... dat is ongelooflijk, Elise. En jij wist daar niets van?"
Ik schudde mijn hoofd. "Nee, Bas, ik had geen idee. Het is een verschrikkelijk plan, en ik voel me vreselijk dat ik hierbij betrokken ben."
Bas legde een hand op mijn schouder en zei zachtjes, "Het is niet jouw schuld, Elise. Je wist hier niets van, en je bent niet dezelfde persoon als de andere Elise."
Ik waardeerde Bas zijn steun en knikte dankbaar.
Bas inhaleerde diep van zijn sigaret en keek me serieus aan. "Ik heb de andere Elise nooit gemogen, maar ik had niet verwacht dat ze tot zoiets in staat was," zei hij, zijn stem zwaar van verontwaardiging.
Ik knikte instemmend. "Elise gaat over lijken als het op haar carrière aankomt," antwoordde ik met een zucht.
Bas leek te willen begrijpen hoe diep dit bedrog ging. "En Bill was hiermee akkoord?" vroeg hij.
Ik schudde mijn hoofd. "Nee, arme Bill. Hij weet van niets. Hij dacht de hele tijd dat het echte liefde was tussen hen twee. Zijn hart zal breken als hij de waarheid te weten komt." Bas keek me met bezorgdheid aan en vroeg, "Ga je het hem vertellen?"
Ik haalde mijn schouders op, in de war over wat de juiste beslissing was. Bill had recht op de waarheid, maar was het aan mij om die waarheid te vertellen? Ik probeerde het onderwerp te veranderen en vroeg, "Wat zijn jouw plannen nu we twee dagen vrij zijn?"
Bas nam nog een trek van zijn sigaret en blies de rook langzaam uit. Hij keek me aan en zei, "Ik denk dat ik wat tijd voor mezelf nodig heb, Elise. Ik wil wat rust en misschien een beetje thuis zijn. En jij, Elise? Wat zijn jouw plannen voor de komende dagen?"
Ik keek Bas aan en vertelde hem, "Ik ben uitgenodigd om de vrije dagen door te brengen bij huize Kaulitz. We moeten de schijn hoog houden dat we een koppel zijn, want buiten jou en Bill denkt iedereen dat wij een koppel zijn." Ik bleef naar Bas kijken en fluisterde, "Het is belangrijk dat niemand achter mijn geheim komt, dat ik niet de echte Elise ben."
Bas fronste zijn wenkbrauwen en zei, "Niet gemakkelijk om dan bij zijn familie te zitten."
Ik haalde mijn schouders op en zuchtte. "Ik heb toch geen andere plek waar ik naartoe kan, Bas."
Toch moest ik toegeven, "Eigenlijk vind ik het totaal niet erg om mee te gaan naar de familie Kaulitz." Omringd worden door een echte familie is altijd mijn droom geweest.
De luide kreten van de fans op de achtergrond vulden de lucht, en Bas keek op zijn horloge. "Volgens mij is het optreden bijna afgelopen," merkte hij op.
Ik knikte instemmend en Bas zei, "Dan ga ik maar eens vertrekken." "Geniet van de rust." Zei ik met een knipoog.
Bas stond op en gaf me een kus op de wang, wat me enigszins verraste. "Geniet van de tijd bij de familie Kaulitz," zei hij nog voordat hij vertrok. Ik stond ook op en ging terug naar binnen. Ik wilde op Bill wachten zodat we samen naar zijn ouderlijk huis konden gaan.

Terwijl ik richting de kleedkamer van Tokio Hotel liep, hoorde ik David en Paul nog in de kleedkamer praten. Dus besloot ik te wachten op de gang tot de jongens terug zouden zijn. Een paar minuten later verschenen ze in de gang. Bill zag er bezweet uit van zijn inspanningen op het podium, wat hem extra aantrekkelijk maakte.
Een stem in mijn hoofd waarschuwde me om niet toe te geven aan de verleiding. "Nee, Elise, laat je niet verleiden," dacht ik bij mezelf. Toch kon ik het niet weerstaan om in zijn armen te lopen. Hij pakte me stevig vast en zei, "Ik zou eerst een douche moeten nemen," terwijl hij een kus op mijn voorhoofd drukte.
Georg begon meteen te lachen en maakte een grapje, "Kunnen jullie twee je alsjeblieft eens inhouden?" David kwam op dat moment naar buiten en zei onmiddellijk, "Georg, genoeg over dat onderwerp alsjeblieft." Georg werd meteen stil, en ik kon zien dat Bill zijn glimlach niet kon onderdrukken, en zelfs zijn tong naar Georg uitstak.
David richtte zich tot Bill en vroeg, "Wat moeten we nu doen met die assistent die het gerucht heeft verspreid?"
Ik antwoordde meteen in Bill's plaats, "Niets, het was gewoon een misverstand." Bill keek me aan en fluisterde, "Ben je zeker?" Ik knikte en Bill bevestigde, "Je hebt gehoord wat Elise zei."
David reageerde een beetje koeltjes, "Oké." Daarna keek hij naar ons en zei, "Iedereen heeft de documenten ondertekend, dit verhaal zal het gebouw niet verlaten." David keek ons beiden serieus aan en zei, "Bill en Elise, ik verwacht dat jullie ten alle tijden professioneel met elkaar omgaan. Dit mag nooit meer gebeuren."
Paul sprong in en voegde eraan toe, "Ik heb dit al uitvoerig met Elise besproken, David."
We knikten allebei om aan te geven dat we begrepen wat er van ons werd verwacht.
"Oké dan, Geniet van jullie vrije dagen, tot maandag." Zei David. Hij en Paul stapten weg, en ik zei tegen Bill, "Ik wacht in mijn kleedkamer op je." De jongens gingen terug naar hun loge, en ik had even tijd om adem te halen na de roddels en het gedoe van de avond.

Reageer (1)

  • LydiaMartin99

    Wat hou ik van dit verhaal! ❤️❤️
    Snel verder!!!

    2 maanden geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen