Tilda Sunfallow
the changeling
═════╗╔═════


A L E X I S      R E Y E S
Ooit waren Alexis en Tilda beste vriendinnen. In haar eerste jaar kon ze het goed vinden met de heks, die haar steeds toejuichte in alles wat ze deed. Tilda kon haar hart luchten bij Alex, en Alex kon hetzelfde bij Tilda. Het voelde dan ook goed om haar diepste geheimen te delen en om Alex te vragen mee op zoek te gaan naar waar ze vandaan kwam.
      Alles liep goed totdat Alexis de hele school rondvertelde dat Tilda een Wisselkind is en zo Tilda's tweede jaar aan Magix compleet ruïneerde. Sindsdien kan Tilda de heks niet meer luchten, waarschuwt ze zo'n beetje iedereen die er ooit ook maar aan denkt om met haar rond te hangen en negeert ze haar ostentatief. Helaas is dat moeilijk als je in dezelfde studentenunit woont.

Z A R I Y A      P H O T I O U
Toen Tilda Zara voor het eerst leerde kennen, vond ze de lichtfee toch een beetje intimiderend. Ze was een jaar ouder, was prachtig, had de coolste vrienden en was ook nog eens superlief. Het was makkelijker geweest als ze gemeen was geweest - dan had Tilda haar gewoon kunnen haten.
      Helaas murwde Zara zich in Tilda's hart en toen Alex het nodig vond om Tilda's geheim aan de hele school rond te vertellen, was Zara de persoon bij wie ze terechtkon. Ze vond in haar een gesprekspartner en verrassend genoeg ook iemand die het voor haar op durfde nemen. Toen Alex wegviel en Tilda haar onderzoek eigenlijk een beetje had opgegeven, was het Zara die haar er weer mee verder hielp. Ze is dan ook ontzettend dankbaar dat Zara haar nooit gepusht heeft om verder te zoeken wanneer ze naar Tilda's gevoel te dicht bij de waarheid begonnen te komen.
      Afgelopen zomer, toen Zara, Ace, Eli en Zeph in het ziekenhuis lagen, was Tilda Zara's vaste bezoeker. Ze sleurde zelfs haar broers mee als ze er niet op haar eentje kon geraken, er rotsvast van overtuigd er voor haar nieuwe beste vriendin te zijn - zeker wanneer Zara's oude vrienden haar lieten vallen.


M A L I A      Z U L E M A
Hand-to-hand sparring buddies, idk, gotta write stuff.

A S P E N      Z Y O N
Aspen is Tilda's meest favoriete mens op aarde (en ze heeft een heleboel favoriete mensen, dus dat is een hele eer). Ze kan zich niet eens herinneren wanneer ze de Specialist leerde kennen, maar ze was meteen verliefd (ofja, op een platonische manier). Over de afgelopen jaren zijn de twee elkaar bijna perfect beginnen aanvoelen, waardoor Tilda steeds de perfecte momenten lijkt uit te zoeken om hem te komen irriteren, of om over vreemde onderwerpen te praten, of om te komen huilen omdat Bob gemeen is. De breuk met Alexis was een grote klap voor Tilda's zelfvertrouwen en haar vertrouwen in anderen, maar Ace heeft dat op de één of andere manier toch een beetje weten te lijmen. Ze zou alles voor hem doen (zelfs als het toch een beetje questionable is) en staat steeds klaar om zijn haters aan te vallen als dat nodig is. Meestal trekt Ace haar weg voordat ze een bloedbad kan creëren.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen