Zo een eerste hoofdstuk, dit gaat dus zoals gezegd een dagboek en uitlaatklep worden.

Tussen Kerst en Oud en Nieuw gaan wij met de vrienden groep op LIST, je weet niet waarheen en wat je gaat doen. Ik wist wel dat ik met de auto kon, niet lopen en een stuk fietsen had ik toegezegd. Nou stop 1 in Reusel een toren beklimmen en gelijk alles was verzuurd, dit was dus erg pittig. Het fetsen is ook echt een strijd geweest, een hele positieve uiteindelijk wat ik overwon mijzelf en voelde mij zo krachtig, helaas nu niet meer zo.

De eerste werkweek was pittig. MIjn lijf deed zoveel pijn en ik had wel mooie herinneringen maar tegelijk besef je ook dit is ruim een week terug en ik heb nog mega pijn. Maarja we beuken gewoon door.

Deze week schoot op dinsdag iets fout in mijn knie. Nu was dinsdag sowieso niet succesvol. Ik ging even naar de Action, Kringloop en carnavalswinkel en daarna was ik zo enorm gesloopt met relatief weinig doen. Dus ik voelde me aardig klote. In de avond ook nog een coaching met het team en dat was ook enorm slopend qua energe. Dus mijn werkdagen erna waren enorm pittig maar k heb wel grenzen aan gegeven.

Ik heb dus wat dingen afgezegd want deze zondag is het Klunen (2.0 carnaval). Gelukkig is vandaag mijn knie, lijkt het, terug goed gegaan. Echter gewoon een baaldag dat ik vijf minuten heb gefietst en naar de winkel en leeg was. Dus mentaal is het even een uitdaging om positief te blijven en dat vind ik wel erg lastig nu even. De struggels en alles maar wetende dat morgen echt fantastsch gaat zijn ondanks de pjintjes en ellende even genieten.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen