GREENSTONE








                                    Map


De kaart is vooral indicatief voor de ligging van bepaalde belangrijke locaties; het aantal huisjes is niet per se een representatie voor de werkelijke omgeving; die vind je zelf maar uit.


Hillside
Hillside is het gebied dat bezet wordt door de Gemeenschap, al zijn er ook mensen te vinden. Belangrijke gebieden zijn St. Adrian's Cathedral en Silverhouse/Zilverhuis. Beiden zijn afgeschermde gebouwen waar vampiers niet binnen kunnen. Weerwolven kunnen er in principe wel binnen, maar in beide gebouwen zit zodanig veel zilver verwerkt dat het aanraken van de klink al een risico is. St. Adrian's Cathedral is voornamelijk een front voor het complex dat eronder ligt; het trainingscentrum van de Gemeenschap. Een heleboel jagers hebben er ook hun huisvesting, behalve de Ackermans. Die wonen in Silverhouse.


Montandon
Montandon is het gebied dat voornamelijk bezet wordt door de vampiers, of zoals de Gemeenschap ze noemt: de rebellen. Montandon grenst aan de belangrijkste brug in Greenstone: Bloodlight Bridge, die ook bezet wordt door vampiers uit Helias Vanparys' groepering. Zij hebben hun hoofdkwartier in The Scabs, een allegaartje van gebouwen die veeleer tijdelijk zijn omdat de Gemeenschap ze de afgelopen jaren meermaals vernield heeft. Er wonen ook mensen in Montandon, maar omdat er ook nog een heleboel zwervervampiers rondlopen, lopen die mensen vrij veel gevaar. Sommige mensen zijn er dan ook precies omwille van die reden en kicken erop om door vampiers leeggezogen te worden. Binnen Vanparys' rebellengroep geldt er in principe een nultolerantie tegenover moord - een politieke zet om de Gemeenschap niet nog meer tegen zich te krijgen - maar sancties gelden enkel als je op heterdaad betrapt wordt.
Montandon Harbor


St. Adrian
St. Adrian is een onbezet gebied in Greenstone, al hebben de Jagers uit de Gemeenschap die in principe ook geclaimd. Ze zijn er alleen minder talrijk aanwezig; waardoor er vooral mensen en weerwolven zijn gaan wonen. Er zijn geruchten van roedels in St. Adrian, maar die werden tot nu toe nooit bevestigd.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen