Foto bij 142.Pink dress

Oke de mini layla en Cera op mijn schouders zijn nu erg druk bezig om de mini Aro Volturi over te halen hen hun teddyeertje terug te geven want ze hebben daar een kopie van Edward's dagboek in zitten dus ik moet maar even zelf iets verzinnen.
Ik ben er net achtergekomen dat ik (denk ik) ben begonnen op 3 februari met deze storie! dus als ik het tot dan volhoud kunnen we een 1 jarig jubileum vieren

Ow en ik ben zojuist achter de hype van Damon Salvatore gekomen, hij is lekkerder dan die andere!!
(Ipod staat nu vol met Damon Salvatore plaatjes)

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (12)

  • RoosR

    dat jacob pov ding is gewoon gewoon doodsaaii...

    1 decennium geleden
  • Thundershock

    ge-wel-dig!
    snel verder <33

    1 decennium geleden
  • Avengers

    Bloedzuigers bleghh! ownee bella gaat dood, ze heeft nog maar even ownee ze gaat dood, ow wacht ze heeft weer een paar uur, ownee ze gaat dood, shit ik heb geen kleren meer, waarom kijkt jared me aan nu ik naakt ben? iew vieze blondine heeft een jurkje voor me achtergelaten ownee toch niet, shit Bella gaat dood, ownee ze spuugt bloed op, ik had Bella vaak naakt voorgesetld maar dit was gewoonweg te goor om aan te zien, zo wil ik me haar niet herinneren, oke Edward ik help je wel dus ik kijk Bella aan, rare baby monster is eruit ik moet het vermoorden uuuuuuhhh!!! hij reanimeerd een lijk ieuw ieuw Bella is dood, what the hell? ik ben ingeprent op kleine Renesnmee de liefde van me leven, ow kijk Bella leeft weer maar ik vind hara nog steeds aardig oindanks dat ze vampiertje is.

    1 decennium geleden
  • Avengers

    Layla xD
    mega veel reacties en grote en dan kom im met z'n klein *** dingetje aan :S nou ja xD snel verder
    !

    1 decennium geleden
  • Muffintje

    niet zo geslaagt dus die Damon Salvatore xD

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen