terugblik:
met een handdoek over mijn schouder loop ik richting de douches. "Wow wat zie jij er afgestoomd uit." zegt Kim als ze net ook binnenkomt. "ow nog even geoefend met John, en jij dan?" ze lacht en loopt naar haar kluisje. "kim wat is er nou?" ik kan er echt nooit tegen als mensen geen antwoord geven.

Louzz



Kim pointofview
ik glimlach breder als ik het gezicht van Nena zie. "Kim wat is er nou?" "dat merk je morgen wel!" ze zucht en loopt met een handdoek naar de douches. ik pak ook mijn spullen en loop naar een douche toe en laat het water het zweet van mijn lichaam af spoelen. "Maar Neen, Ga je mee naar mij? dan gaan we ook nog even kijken bij die dansgroep op het plein!" nena knikt en spoelt haar haren uit. ik doe hetzelfde en ga me daarna afdrogen. uit mijn kluisje pak ik mijn spijkerhotpants en een zwart hemdje en trek dat aan. Aan mijn voeten doe ik zwarte ballerina's en daarna ik kam mijn haar nog even door.

"al bijna klaar mevrouw de diva? zit je haar al goed?" ik kijk beledigt om en zie nena lachen. "ja hoor mevrouw nena ik ben al klaar we kunnen gaan!" ik prop de laatste spullen in mijn kluisje, pak mijn tas en dan lopen we samen naar buiten.

"vind je het erg dat ik even een sigaret op steek?" vraag ik blozend aan nena. nena schudt haar hoofd, ze weet wel waarom ik rook. ik moet echt even van al die stress af.


Louzz

Reageer (4)

  • sc4rs

    snel verder gaan ^^

    1 decennium geleden
  • Giggle

    Cool

    1 decennium geleden
  • Whipple

    ik dacht dat er nog een deel was..maarja...


    je quiz is super!!
    gamaar snel verder!!
    xx

    1 decennium geleden
  • Whipple

    ik ga nu de volgende maken!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen