*Deel 1...<3

Nou, oké. Krijg ik weer een stom lijstje voor mijn neus geschoven dat ik moet invullen. Achja, ik zal het maar even invullen. Dan weten jullie tenminste wie ik ben.

Naam: Esther Lisanne van Dresden.
Leeftijd: 19.
Opleiding: ik heb de Havo gedaan en studeer nu architectuur voor binnenhuis en tuinen.
Woonsituatie: ik woonde vroeger bij mijn ouders in een klein dorpje op een boerderij, in het zuidoosten van Duitsland. Nu woon ik in één van de buitenwijken van Hamburg, in mijn goedkope rijtjeshuis.
Familie: mijn ouders, Dave & Lis, mijn broer, Stefan, van 15 en mijn broertje en zusje, Rob & Jaily, van 7 wonen nog steeds op de boerderij. Mijn oma Greet, waar ook mijn neef Fady woont, woont op 10km van Hamburg vandaan.
Vrienden: mijn neef Fady is mijn beste vriend. Mijn beste vriendin is Rachel en die ken ik al vanaf de basisschool. Al vanaf groep 1 zijn we beste vriendinnen en delen we alles met elkaar. Verder heb ik niet echt veel vrienden. Meer gewoon mensen waar ik wel mee om gaat, maar vrienden kun je het niet echt noemen.
Werk: ik werk naast mijn opleiding bij een muziekstudio in Hamburg. Daar doe ik wat eenvoudige boekhouding en werk verder als receptioniste.
Muzieksmaak: ik houd van Rock & Hiphop muziek. Verder maakt het me niet zoveel uit en vind eigenlijk alles wel leuk. Behalve Techno, Soul en Klassiek.
Hobby’s: ik houd erg van tekenen. Ik wilde eerst naar het Grafisch Lyceum, maar daar kwam ik niet door de selectie heen. Toch hadden ze wel gezegd dat ik heel mooi kon tekenen. Verder speel ik piano en zing ik.
Sport: sporten komt er bij mij eigenlijk niet zo van. Ik heb het druk met mijn opleiding en werk, waardoor ik weinig tijd heb om te gaan sporten. Toch probeer ik één keer per week te gaan hardlopen of te gaan finessen.

Uiterlijk: ik heb donkerbruin, tegen zwart aan, golvend haar tot aan mijn schouders. Verder heb ik blauwgrijze ogen, een klein wipneusje, een mooi gevormde mond met volle lippen. Mijn lichaam ziet er normaal uit, ik ben niet dik, maar ook niet één van de slankste.
Echt een bijzondere kledingstyle heb ik ook niet. Vaak is het gewoon trendy met af en toe iets gewaagd erdoorheen.

Innerlijk: ja, dit is toch altijd weer een moeilijk iets. Ik krijg wel vaak te horen van mensen dat ik aardig, lief en zorgzaam kan zijn. Soms ben ik ook wel eens een beetje arrogant, wat sommige mensen afschikt. Verder ben ik niet bang voor de waarheid en zeg altijd eerlijk wat ik van iemand vind. Wel kan ik soms heel gesloten zijn over mijn gevoelens, maar meestal ben ik er gewoon open over tegen de mensen die ik echt vertrouw.

Nu ken je me dus en je zal me ook nog wel beter leren kennen, hoor, in de loop van de tijd ;)

Reageer (4)

  • BillmyangelX

    leuwk,jij zet bij mij reacties,ik bij jou :D

    1 decennium geleden
  • MissLove1

    ik ga lezen hij lijkt me supper

    1 decennium geleden
  • xMexTomx

    Nice, Hij lijkt me leuk xD(A)
    xx

    1 decennium geleden
  • ForeverxLove

    Leuk(A)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen