*Deel 2...<3

Ik ben blij als ik eindelijk de sleutel in het slot steek. Het is woensdag en ik ben dan na eindelijk zo lang op school zitten thuis. Woensdag is altijd een lange dag en mag ik blij zijn als ik om kwart over 6 thuis ben, zoals vandaag het geval.
School is vermoeiend. Leuk, maar vermoeiend. Ik kan nu echt geen getal, graden of een hoek meer zien. Gelukkig hoefde ik de komende 2 dagen niet naar school.
Ik trap mijn schoenen uit, hang mijn jas op aan de kapstok en loop de woonkamer in. Daar gooi ik mijn tas neer op de grond en kijk in de diepvries of er nog een pizza in ligt. Gelukkig, de laatste. Normaal eet ik gewoon gezond, maar op woensdag heb ik geen zin om nog te gaan koken na zo’n dag. Ik zet de over aan en terwijl hij op temperatuur komt, loop ik naar boven met mijn tas en pak hem uit. Snel trek ik nog wat makkelijk zittende kleding aan en loop weer naar beneden. Douchen doe ik straks wel. Als ik de keuken in loop, zie ik dat de oven al op temperatuur is en schuif ik de pizza er snel in. Ondertussen dat de pizza in de oven zit, zoek ik een film uit die ik gister bij de videotheek heb geleend. Ik zet de dvd zo klaar dat ik alleen nog maar op Play hoeft te drukken en loop dan vervolgens weer de keuken in. De pizza moet nog 3 minuten. Ik pak de fles sinas uit de koelkast, pak een glas uit het keukenkastje en vul hem. Ik pak een bord en schuif de pizza erop, die ondertussen klaar was. Snel snij ik hem in stukjes en loop samen met het bord en glas in mijn handen terug naar de woonkamer. Daar maak ik het me gemakkelijk op de bank en zet de film aan. Ondertussen eet ik van mijn heerlijke hawaïpizza en drink ik mijn glas sinas leeg.
Halverwege de film las ik even een plaspauze in en ga snel even naar de wc. Ook was ik mijn bord af en schenk mijn glas nog eens vol met sinas. Daarna druk ik weer op Play en kijk de film verder af. Naarmate de film aan zijn einde komt, des te vermoeider ik word.
Als de film dan eindelijk afgelopen is, ruim ik snel alles op en loop naar boven. Daar pak ik mijn slaapkleding en wat ondergoed en loop richting de badkamer. Ik zet de douche aan en pak mijn douchespullen uit het kastje onder de wastafel. Even voel ik aan het water of hij al warm is. Dat is hij en snel kleed ik me uit. Als ik eenmaal onder de douche sta, voel ik de warme stralen op mijn lichaam en maken ze me alleen maar vermoeider. Snel was ik mijn haren en lichaam, poets ik mijn tanden en draai ik de douche uit voordat ik eronder in slaap zou vallen. Ik pak een handdoek van het rekje af en droog me snel af. Daarna trek ik mijn ondergoed en slaapkleding aan en vertrek terug naar mijn slaapkamer. Ik ruim nog wat spulletjes op en kruip dan lekker mijn bedje in.
Als ik op de wekker naast me kijk, zie ik dat het eigenlijk nog maar kwart over 10 is. Maar ik moet er morgen weer om half 8 uit, omdat ik morgen moet werken. Op maandag, woensdag en zaterdag moet ik naar school. Ja, je hoort het goed. Ik moet op zaterdag naar school, gelukkig maar tot 12 uur en ben ik daarna lekker vrij. Op dinsdag, donderdag en vrijdag werk ik dan in de muziekstudio hier in Hamburg. Zondag heb ik lekker een vrije dag en daar maak ik dan ook zeker gebruik van. Meestal spreek ik dan met Rachel of Fady af en gaan we wat leuks doen of ik lig gewoon de hele dag in bed en zit wat achter de computer of kijk tv.
Ik draai me om en sluit mijn ogen. Ik ben doodmoe en wil zo snel mogelijk slapen. Gelukkig lukt dat ook en ben ik na zo’n 10 minuutjes al in een heerlijke slaap gevallen.

Reageer (6)

  • BillmyangelX

    SUPER<333

    1 decennium geleden
  • koekies

    Goeeeeeeeeed <3

    1 decennium geleden
  • xMexTomx

    Damn, jij schrijft goed zo aan het begin van het verhaal. Ik ga snel de rest lezen, ik ben nieuwsgierig.
    xx

    1 decennium geleden
  • ForeverxLove

    Snel veder gaan he?(A)

    1 decennium geleden
  • Inviolable

    liJkt me een heel leuk verhaal:D
    Je moet echt verder Gaan:D!

    xxx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen