[Aylin]
Ik kijk verbaasd naar Edward. ‘Hoe kan dat?’ ‘Ik heb geen idee, maar ik wordt er wel gek van. Ik zou zo graag weten wat er in dat hoofdje van je omgaat.’ Zegt hij met een grijns en ik moet blozen. ‘Ik denk dat ik dat liever voor mij hou.’ En ik werp een kleine blik op Jasper, die een beetje geërgerd naar Edward kijkt. ‘En behalve Edward?’
‘Wel dan heb je Alice die in de toekomst kan kijken.’ ‘Je zag me vast komen?’ ‘Nee, eigenlijk niet. Want ik kan de toekomst niet zien van mensen dat ik niet ken. En de toekomst hangt ook af van de beslissingen dat je maakt.’ ‘Haha en ik ben heel wispelturig, je zal nog veel last met me hebben.’ ‘Last zou ik het nu ook weer niet noemen.’ Zegt ze knipogend.
‘En als laatste kan Jasper mensen hun gemoedstoestand wijzigen. Bv een woedend iemand kalmeren.’ Meteen moet ik weer denken aan die liefdevolle rustige sfeer en ik kijk naar Jasper. Hij kijkt betrapt naar me en ik glimlach een keer.
Hij is toch zo schattig, als hij zo kijk, nee wacht hij is altijd schattig.
[Alice]
‘Eigenlijk zou je wel bang van ons moeten zijn.’ Zegt Emmett tegen Aylin. ‘Waarom? Ik zie aan jullie ogen dat jullie niet op mensen jagen en jullie gaan naar school. En dan moet ik bang zijn?’ ‘Je hebt een punt, maar je moet niet onvoorzichtig worden. Niet iedereen hier heeft het even gemakkelijk met jou geur.’ Zegt Carlisle.
‘Nee, natuurlijk kijk ik wel uit, ik ben mijn leven nog niet beu. Zeker niet nu het leuker begint te worden.’ En ik ben volgens mij de enige die doorheeft dat ze even snel naar Jasper kijkt.
Ik grijns en trek haar mee naar boven. ‘Kom Rose, make over!’ roep ik naar beneden en al snel staat Rose al popelend in mijn kamer. ‘Geweldig ze heeft net dezelfde maat als jou Alice.’ Zegt Rose blij terwijl Aylin rustig in de stoel gaat zitten die ik haar aanwijs. Ze heeft er blijkbaar geen problemen mee.
‘Vind je het niet erg?’ vraag ik eerst aan Aylin voor we beginnen. ‘Nee hoor ik gun jullie je plezier.’ En ze glimlacht naar mij en Rose. Dit is de enigste mens waar Rose waarschijnlijk echt mee gaat kunnen leven.
Als we even later klaar zijn til ik Aylin op en ik breng haar naar beneden naar de rest. Rose was voorop om iedereen zich te laten klaar zetten. We proberen zo goed mogelijk niet te denken, anders is de pret er al af, Edward kennende.

Reageer (2)

  • Instinct

    Edward weet zo alles ;D
    'k ga naar de volgende ^^

    1 decennium geleden
  • Catalunya

    Stomme Edward xd.
    Gaat naar volgende.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen