Foto bij Part six: Chasing Edward and Bella

Have fun ;)

Op de muziek van Lovegame van Lady GaGa werd ik wakker geschud door Alice.
"Wakker worden, we gaan" Ik trok mijn wenkbrauwen op en keek Alice vragend aan. "Edward en Bella achtervolgen?"
Ik knikte even traag. "O ja" mompelde ik zachtjes. Alice grinnikte even zachtjes en hielp me toen overeind, zo lief was ze wel. Een rilling vloog over m'n rug toen haar koude hand de mijne aanraakte. Ik strompelde achter haar aan naar de keuken, waar de anderen al op me staan te wachten. "Hoe lang heb ik geslapen?" vroeg ik aan iedereen.
"Maar een kwartiertje" zei Jasper droog.
"Maar een kwartiertje?!" gilde ik. "Hebben Edward en Bella dan niet een enorme voorsprong?" Verward keek ik de vampieren aan.
"Ach, dat halen we zo weer in" antwoordde Emmett nuchter. Ik draaide met m'n ogen.
"Bij wie ga ik op de rug?" vroeg ik na een korte stilte. Jasper stak zijn hand op. "Oké, ik vind het best" Ik klom snel bij Jasper op de rug en gaf hem speels een por in z'n zij. "Hop paardje" Jasper grinnikte.
"Houd je goed vast" zei hij nog, waarna hij uit het raam sprong en in een razendsnel tempo volgde hij de geur van Edward, nam ik aan. Hij kon natuurlijk ook de geur van Bella volgen. Rosalie had verteld dat haar bloed heel sterk rook. "Het verbaast me dat je niet bang bent" hoorde ik langs me heen gaan. Ik schrok op uit mijn gedachten en concludeerde dat het van Jasper moest komen.
"Ach ja, ik heb wel engere of angstaanjagendere dingen gezien hoor" mompelde ik rustig. Jasper knikte even snel en sprong toen plots in een enorme boom. Geschrokken verstevigde ik mijn greep.
"Daar had ik je" grinnikte Jasper. Ik verkocht hem een klap op z'n achterhoofd. Mijn lol verdween als sneeuw voor de zon toen Edward en Bella in zicht kwamen, zoenend en weet ik veel wat nog meer. "Oké, dat hoef ik niet te zien" mompelde Jasper tegen zichzelf en draaide zich om. Opgelucht zuchtte ik. Emmett, Rosalie en Alice hadden zich op de bomen rondom die van Jasper en mij verzameld en keken alledrie met walgende gezichten naar het Edward-Bella-incident.
"Misschien moeten we maar gaan" mompelde Alice zacht, maar luid genoeg zodat wij haar konden hoor. Emmett knikte en draaide zich meteen om. Rosalie volgde zijn voorbeeld en rende vrolijk achter haar vriend aan. Jasper en Alice begonnen ook te rennen en al snel waren we weer terug bij huize Cullen.

"Jasper??" begon ik op een zeurderig toontje. Jasper keek op van de tv en trok zijn wenkbrauwen op. "Mag ik, voor ik weer weg ga, nog 1 keer op je rug door het bos? Dat was zó gaaf!" Jasper knikte snel en draaide zijn gezicht daarna weer naar de tv. 'Pff, lul' mopperde ik in mezelf. Edward, blijkbaar was hij ook weer thuis, begon te lachen en plofte naast Jasper op de bank. Hij fluisterde iets in Jaspers oor, die daarna grijnsde. Ik draaide geïrriteerd met m'n ogen en liep de trap op naar Rosalie's kamer. Even Leslie mailen.

Lieve, schattige Leslie,
Het is best wel leuk hier in Forks. Ik denk dat ik m'n nukkige periode van 2 jaar geleden een beetje ben overgroeid. Emmett en Alice doen aardig tegen me en zelfs Edward gunt me af en toe een kleine glimlach. Jasper en Rosalie zijn nog steeds hetzelfde qua gedrag. Ik kan niet wachten tot de vakantie voorbij is en ik weer naar school moet, dan zie ik jou eindelijk weer!
Ik mis je,

x Emi

Reageer (3)

  • RedxAlert

    KLOTE BELLA XD

    1 decennium geleden
  • Lilium

    <3

    lieflief!

    x

    1 decennium geleden
  • Vivaldi

    Snel verder liebchen!<3
    HAMSTEREEE! =D
    LOVEYOUU! (flower)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen