Hai hai ^^
kj da klinkt niet...
EWAAA!
sounds much better ^^


Je hoorde de bel en haastige voetstappen. GORGIIIE! Je grijnsde en wenkte Tom je te volgen naar beneden. Georg zat op de bank met een onbetaalbare uitdrukking op zijn gezicht, en kreeg een glas cola in zijn handen gedrukt. Ze rende weer naar de keuken om iets te pakken. Wat heeft zij ineens?! Vroeg hij verward.

Tom[pov]
Je haalde je schouders op en ging zitten. Je kende haar al zo lang, ergens was dit ook wel te verwachten… Ze kwam weer terug en gaf jou en Bill ook cola, waarna ze zich op je schoot storte. Zachtjes legde je je armen om haar heen, en legde je hoofd tegen de hare, hopend haar hier iets mee te kalmeren. Dit was iets te veel van het goeie in de vroege ochtend. Ineens ging de bel weer, en stond ze snel op. GUSTII! Je hoorde weer allemaal dingen roepen, en weer naar de keuken stormen voor cola. Gustav kwam perplex de kamer binnenlopen. Wat heeft-Geen idee! Zeiden jullie alledrie tegelijk. Toen Gustav ook verzadigd op de bank zat, keken jullie haar alledrie verbaads aan. Geen bijdehante opmerking werd gemaakt, of minstens iets in het mom van: Heb ik iets van je aan ofzo? Maar het bleef stil.Angstaanjagend stil. Je keek in je armen en zag haar daar rustig slapen. Je wist dat ze van slapen hield, maar hoe kon ze nou moe zijn? Van die paar minuten dat ze hyperactief was? (neuh ze heeft alleen oorlog gevochten en daarna niet één degelijke nacht rust gehad, maar dat geeft niet hoor ^^)

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (29)

  • BLACKxNxPINK

    Hey ie is goed,
    maar ff vraagje :p hoe zet je een filpje bij je uitkomst? Je kan het antwoord achterlaten op men gastenboek! Danke!

    1 decennium geleden
  • Mups

    ''dus néé Muppy ze kan niet voor de tweede keer ontmaagd worden...''

    Wat? *puh*
    Ik vroeg het me alleen maar af! *snuifff*


    BTW, die laatste zin is mooi :D

    1 decennium geleden
  • Trash

    Weiter bitte (:

    1 decennium geleden
  • Boyiloveyou

    Geweldig...Zoals altijd:D
    xx

    1 decennium geleden
  • NiskeBEAT

    HYPERACTIEEEF ZYN DA ROCKTT ^^ ; xD

    <3
    LOVEYOU 'x3 .
    SNEL VERDEUUUUR ;: !

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen