Foto bij After a life in Portugal with lies, now a lieless life in Gemany. *-2-*

Yahooee!! Deell 2!
x RockxPrinces & xElise


Ik heb geen zin in me huiswerk en verstop alles weer! Weer een leugen tegen me ouders, waarom moet ik dit altijd doen? Om me misschien beter te voelen. Zuchtend denk ik na, ik voel me beter als ik lieg. Na een tijdje piekeren ben ik er zeker van, hier word ik niet gelukkig. Waarom zou ik anders weg willen. Ik start me laptop op en begin te Google. Overal zoek ik waar ik heen wil! Het lijkt me zo geweldig om naar Duitsland te gaan! Vraag me nou even niet waarom. Ik zoek nog wat verder. Sommige landen lijken me nog wel gaaf om heen te gaan. Zoals Argentinië, maar dat is zo ver. Griekenland lijkt me ook zo gaaf. Maar Duitsland blijft overheersen. Iets trekt me daar naar toe. Ik lees een hele pagina over Duitsland, er is een nieuw bandje opgeroeid en erg beroemd. Hmm het lijkt me wel boeiend, en al die gebouwen daar. Geïnteresseerd kijk ik verder. Ik moet natuurlijk daar wel een opleiding kunnen doen. Of werk kan vinden. Een verblijfsvergunning natuurlijk ook nog. Ik kan wel alles hebben, een baan, een huis. Maar het misschien ook wel handig als je ook in het land mag wonen. Ik lees wat veder, waarom ga ik niet samen met mijn vriendin er wonen? Mijn vriendin kent alleen mijn leugens. Niemand kent mij zoals ik werkelijk ben. Dus dat wordt hem niet. 'Ik ga alleen, lekker helemaal alleen.' besluit ik. Niemand hoeft met mij mee, ik ga alleen en niemand houd me tegen. Ik zucht even, op naar Duitsland als ik klaar met school ben! Zal het niet tijd worden voor een vriendje? Niet hier in ieder geval. En liefde komt niet als je dat wilt. Dat gebeurt gewoon en wie weet lopen er wel lekkere jongens rond daar in Duitsland. Die voetballers zijn daar soms ook niet verkeerd.
Ik besluit de computer maar af te sluiten en even alles van me weg te zetten. Bij mij betekent dat dus hardlopen. Snel kleed ik me om, pak mijn mp3 mee en loop naar beneden. Daar trek ik mijn schoenen aan en ga erop uit. Ik begin een beetje te joggen, dit is het engste wat ik wil doen, geen leugen aan me hoofd,
Een uur lang ren ik door. Ik ga de hele stad door. De zon brandt boven op mijn armen. Het is warm, ik heb het warm. Wat wil je dan ook in mei in Portugal. Dan is het altijd warm hierzo.

Reageer (2)

  • ForeverxLove

    Snel veder he, ik vind hem geweldig_O_

    1 decennium geleden
  • MakeDamnSure

    Oeh! Snel verder!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen