Foto bij After a live in Protugal with lies, now a lieless live in Germany *-10-*

*Deel 10...<3
x RockxPrinces en xElise


*[Tijdsprong van zo ongeveer 2 uur]*

Met mijn beide benen weer op de grond sta ik te wachten op mijn koffers. Al snel zie ik ze van de band komen. Ik pak ze op en houd buiten een taxi aan. Ik zeg hem het hotel waar ik heen moet. Ja, vannacht moest ik nog in een hotel slapen. Morgen lekker in mijn eigen huisje. Het is nu ongeveer 2 uur. Laat ik de boel is gaan verkennen. Ik slof door de straten van Berlijn. Het is druk. Overal rijden auto's, overal lopen mensen. Ik kijk mijn ogen uit hierzo. In Portugal was het niet zo. Daar woonde ik in een boerengat waar geen zak te beleven valt. Hier is dat wel anders. Dat heb ik nu al gezien. Er zijn vele leuke winkeltjes hier! En heel veel leuke kleding!! Ik loop al een uurtje door de stad. Moe loop ik terug naar het hotel toe. Ik wil net een hoekje omgaan als ik tegen vier jongens aan loop. "Ohh, sorry." zeg ik en wil doorlopen. De jongens bekijken me van top tot teen, het lijkt wel of ik er anders uit zie dan hun.
Ik probeer om hun heen te lopen, maar ze houden me tegen. "Laat me er gewoon langs." zeg ik. De jongens bekijken me nog steeds, dit keer wil ik geen leugen.

Vragend kijk ik ze aan. Hopelijk zegt het genoeg dat ik een uitleg wil waarom ze me tegen houden.
"Heb je zin om mee wat te gaan drinken?" vraagt de jongen met zwarte dreads. "Ik ben trouwens Bill. En dit zijn Tom, Georg en Gustav" zegt hij met een glimlach erachteraan. Meteen gaan me gedachten veranderen, wat drinken? Twijfelend sta ik voor hun neus. Wel of niet doen? Ik ken ze niet eens. Nou ja, ik weet hun namen nu.
"Je hoeft niet bang te zijn. We doen je niets." zegt Bill.
Nog even kijk ik ze twijfelend aan. "Nou, vooruit dan." zeg ik dan. Ik bekijk de jongens nu ook van top tot teen, de 1ne draagt enorme grote kleren, de andere zijn gewoon normaal. We gaan op een terrasje zitten en bestellen wat te drinken. Aan de ene kant zit Bill naast me. -Dat is trouwens ook nog de enige naam die ik me kan herinneren- En aan de andere kant zit die jongen met de wijde kleding en dreads. Die andere 2 zitten tegenover mij. Ik bekijk de jongens 1 voor 1. Hmm, best interessant.

Reageer (1)

  • ForeverxLove

    Geweldig, welkom to Germany :P

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen