Foto bij After a live in Protugal with lies, now a lieless live in Germany *-16-*

*Deel 16...<3
x RockxPrinces & xElise


Tom parkeert zijn Cadillac op de oprit en zucht zachtjes. Het was een mooie avond
Toch raar dat het ook zo met een prachtig meisje kan zijn. ‘Waarom gedraag ik me bij elk ander meisje als een player en bij haar niet?’ vraagt Tom zich af.
Normaal geeft Tom netjes toe dat hij player ben. Maar vandaag heeft hij het niet verteld.
Waarom niet? Hij zou het niet weten. Normaal is hij er supertrots op. Waarom nu dan niet? Wat is er met hem aan de hand?
Hij geeft zichzelf een tik op zijn hoofd en loopt de woonkamer binnen. Daar treft hij Bill op de bank aan. Tom zijn blik volgt de zijne en ziet dat hij een of ander actiefilm zit te kijken. “Spannend?”
Bill knikt heftig. “Altijd, jongen.” Tom gaat naast hem zitten en kijkt naar de beelden. Hij kan zich eigenlijk helemaal niet concentreren op de film. Hij snapt er geen fuck van en gaat zuchtend onderuitgezakt tegen Bill schouder aanzitten. "Wat is er?" vraagt Bill aan Tom.
Tom haalt zijn schouders op. "Niets. Mag ik niet eens meer gewoon even tegen mijn broertje aanleunen. We doen dat zo vaak."
"Ja, oké. Daar heb je wel gelijk in. Maar je kijkt... raar."
"Er is echt niets." verzekert Tom hem.
Bill zucht en kijkt de film weer veder. En Tom? Tom concentreert zich eigenlijk niet. Hij sluit zijn ogen en ligt nog steeds tegen Bill aan. Bill kijkt gespannen naar de film met de popcorn in z’n handen. Even hoort Tom het gekauw, maar later is het weg.
Kasimir komt over de rugleuning naar ons toegelopen en gaat op zijn schoot liggen. Langzaam voelt hij zijn schoot warm worden doordat hij erop ligt. Tom glimlacht eventjes en aait het beestje over zijn kop. Hij hoor het beestje wat knorren en verdiept zichzelf in zijn gedachten. Weer merkt hij dat zijn gedachten afdwalen van de realiteit. Hij denkt terug aan daarnet met het meisje, owja Xavina was haar naam! Haar mooie lange zwarte haren! Opeens wordt hij gestoord door geblaf van Scotty. Hij zet zijn potjes op Tom zijn knieën. Daardoor schrikt Kasimir wakker en gaat snel van zijn schoot af. Scotty blaft nog een keer en kijkt Tom met van die smeekoogjes aan. Tom weet al precies wat hij wil.

Reageer (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen