Foto bij After a live in Protugal with lies, now a lieless live in Germany *-18-*

*Deel 18...<3
x RockxPrinces en xElise


Op de film kan Bill zich niet meer concentreren. Zijn gedachten dwalen constant af naar Tom. Er is iets met hem. Hij ziet het aan hem, hij merkt het aan zn gedrag, en hij voel het vanbinnen. Zou het te maken hebben met Xavina, waar hij afgelopen avond mee had afgesproken? Waarom was hij daarnet zo close daarnet? Bill vond het wel fijn als hij tegen hem aan lag. Maar dit keer was het anders. Waarom wilde hij het Bill niet vertellen?
Bill zucht diep. Vroeger beschermde Tom hem altijd. Maar nu steeds minder, omdat hij een grote player is. Ergens is het toch wel raar om hem altijd met zoveel meisjes te zien. Maar iets in Bill zegt dat hij anders zal handelen met Xavina. Haar niet voor een onenightstand gebruiken. Een relatie voor een tijdje of helemaal niet. Bill kan het maar niet bevatten. Hij kent Tom als geen ander, maar nu kan hij het niet snappen. Bill vraagt zich af of Tom zichzelf nu eigenlijk wel snapt.
Bill besluit de televisie maar uit te zetten en loopt naar boven. Daar loopt hij langs Tom's kamer. Zachtjes klopt hij op de deur, maar hij krijgt geen reactie. Waarschijnlijk slaapt Tom. Zachtjes doet Bill de deur open. Tom ligt als een roosje in zijn bed te slapen. Een glimlach komt er op Bill zijn gezicht als hij hem zo zie liggen. Tom zit met iets, dat is zeker. Maar zo te zien heeft hij geen nachtmerries. Dus zo erg zal het niet zijn. Bill sluit zachtjes de deur achter zich en besluit ook maar te slapen. Nog steeds spookt het door zijn hoofd over Tom.
Als hij eenmaal in zijn bed lig, probeert hij zijn hoofd helemaal leeg te maken. In het begin lukt het, maar dan beginnen alle beelden door elkaar te schieten. Steeds sneller en sneller. Bill schrikt zich rot als hij een gil uit Tom's kamer hoort komen. Bill vliegt zijn bed uit en rent de kamer van Tom in. Daar zit Tom klaarwakker rechtovereind in bed. Blijkbaar had hij een nachtmerrie. En daarnet dacht Bill nog wel dat hij die niet had. Bill loopt naar hem toe en gaat aan de rand van zijn bed zitten. "Wat is er?" vraagt hij zachtjes.
"Nachtmerrie." zegt Tom nog nahijgend.
Bill knikt begrijpelijk en strijkt een keer door zijn lange dreads heen. Veel langer dan die van Bill zelf. "Probeer maar weer wat te slapen." zegt hij en wilt opstaan. Maar Tom houdt hem tegen.
"Nee, blijf hier." zegt hij schamend en kijkt naar het dekbed. Bill glimlacht naar hem en gaat dan naast hem in zijn tweepersoonsbed liggen. Tom slaat zijn armen om Bill heen en knuffelt hem stevig. "Welterusten."
"Slaap lekker." Zegt Bill en al snel liggen ze allebei in dromenland. Dit keer zonder nachtmerries.

Reageer (2)

  • ForeverxLove

    wat een lieve foto en een lieve quiz(A)

    1 decennium geleden
  • MakeDamnSure

    Ahh wat lief<3 Snelverder!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen