Ik voel een traan over mijn wangen rollen. Ik zeg altijd tegen mezelf dat ik me niet moet aanstellen maar... Ik mis het gewoon zo. En dan heb je ook nog die school! Met ieder stapje moet je uitkijken dat je niet valt of tegen iemand opbotst. En dan die vermoeiende braille boeken! Het is allemaal nog best te doen hoor... als er teminste iemand voor me zo zijn. Bij mij op school is iedereen bezig met z'n iegen groepje en leven. De meeste ontwijken me of omdat ze me vreemd vinden, of omdat ze bang zijn anders gepest te worden omdat ze dan met mij omgaan. Het vervelenste is dan misschien nog wel de verlvelende opmerkingen die er worden gemaakt: "Kijk eens uit! Kun je het zien? Totzíénts! Kijk eens uit je doppen!" Als ze zulke dingen zeggen... voelt het gewoon echt alsof ik echt niks waart ben. En ja, dat begin ik nu toch ook eigenlijk ook te denken, Ik ben niks waart!

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (34)

  • OneWish

    leeeukk =]

    1 decennium geleden
  • korfbalster

    Simone, je bent te voorspelbaar, ik hed gwn kunnen weten dat het een Tom lovestory werd!

    1 decennium geleden
  • 6miyu6

    echt mooi, snel verder!!!

    1 decennium geleden
  • OneOfAKind

    Snel Verderr !!
    Ze zijn SuperZz.

    xxx

    1 decennium geleden
  • korfbalster

    Nu veder, anders word ik woest!(6)
    Ik gaa trouwens bollen hollen!(dance) maar dan kan jij niet mee want Hollen moet je voor uitgekozen worden bij van Noort dus dat kan niet:S Dat klusje moet ik in me eentje klaren(A)O nee we zijn met ze zessen en dan nog een aantal oma's en een opa, Ja dat zijn echte opa's en oma's en dan zitten er nog 2 andere vrouwen bij dus we zijn den k wel met ze 12ven ofzoo maar ik spreek je nog wel een keer!
    Lekker lange reactie op jou quiz terwiijl alleen het bovenstzinnetje over de quiz gaat dus ik gaa maar ff stoppen!
    (doeg)(dance)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen