na 3 reacties en misskaylee je komt er neit onderuit

“Oke , kunnen jullie stoppen met vechten zegt aro. “wij doen niks, jullie doen Bella pijn” ik wordt boos. Ik loop naar haar toe en help haar overeind. “Kun je weer zien?” vraag ik aan Bella. “nee zegt ze fluisterend” Kun je haar zicht terug geven Alec. Alec kijkt naar aro die ja knikt. “eindelijk kan ik je gezicht weer zien zegt ze en ik grinnik. We lopen naar Renesmee toe. “we willen een deal sluiten”zegt aro. Jullie geven ons bella, alice en jou dan kan de rest gaan. Nee grom ik want ik weet al wat. Ook alice wordt boos. Wat voor deal vraagt esmé. Wij krijgen Alice, Bella en Edward en jullie kunnen gaan zegt aro lachend. “Nooit ook esmé en carlisle worden boos. “waarom laat je ons niet gewoon gaan? Vraagt emmet. “vooruit maar we komen jullie snel weer opzoeken en een gewaarschuwdt vampier telt voor twee” zegt caius. Ik til Nessie op want ze ziet er moe uit. Ik pak Bella’s hand en we lopen terug. Als we buiten staan ren ik snel weg om weer een auto te stelen.

Nessie en Jake liggen tegen elkaar als een verliefd stelletje. Nog vijf uur vliegen en we zijn in Forks. Ik ben Bella kussen elkaar heel de tijd. We rennen terug naar huis waar nessie en Jake gelijk in bed duiken om te slapen. Bella en ik overlegen hoe we Nessie moeten straffen. Een tijdje zonder jake zegt bella. Nee dat is triest iets anders. Een maand niet uitgaan. Ja dat is een goeie.

Nessie wordt wakker en komt slapperig de trap afgelopen. Zodra ze zit zeg ik het gelijk. “nessie je krijgt een maand huisarrest, je mag een maand niet uit gaan. Dat is verdorie niet eerlijk roept ze boos. Jawel je hebt ons in gevaar gebracht beschermt bella me. Ik vind het ook niet kunnen zeg jake. Jake donder op wij zijn haar ouders en de baas. Ik word zo gek van dat inprenten. Sorry het spijt me maar ik kan niet anders en ik begrijp jullie ook weet ik dat het voor jullie moeilijk is. Ik knik naar jake dat het goed. De telefoon gaat “hallo met edward cullen zeg ik. “met Rosa van het Forks ziekenhuis, is bealla cullen swan er misschien?” Ja ik zal haar even halen en geef haar de telefoon. Bella praat en kijkt bang en verdrietig. Ze geeft me de telefoon terug


ja wat gaat er gebeuren ik weet het al(doeg)

Reageer (7)

  • SCORPlO

    Oh mylord die jumpscares nooooo

    6 jaar geleden
  • GossipGirl21

    Super story xxxx

    6 jaar geleden
  • misfitluke

    Sorry hoor.. Maar je verneukt Twilight echt nu..
    Mensen die dit goed vinden hebben geen verstand van
    verhalen! Schaam je diep!(6)

    1 decennium geleden
  • JckSparrow

    Er is iets met Charlie eah?
    Of misschien met Renée? [Al is dat vrij onlogisch aangezien er bijna niemand iets mee doet :p]

    1 decennium geleden
  • Prim

    verder

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen