Foto bij Pretty letdown

Opdracht 1 voor de schrijfwedstrijd van Splendour.
Opdracht;
- Schrijf een verhaal naar aanleiding van een foto.
- Vul een paspoortje in.
- Foto

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (6)

 • Jugador

  mijn mond valt open, wow!

  1 decennium geleden
 • Minion

  Wauw, ik vind dit echt mooi geschreven. Wauw gewoon! (:

  1 decennium geleden
 • Impressive

  Heel mooi! (flower)

  1 decennium geleden
 • Vervain

  Jeetje, ik vond het echt heel mooi weetje!
  Ik vond het erg goed geschreven, en mooi. Het was leuk om te lezen hoe Christopher dacht, zodat je ook hem een beetje leerde kennen zeg maar.
  Uhm, er valt eigenlijk niks origineels meer te zeggen, aangezien ik het volledig eens ben met Jolien en Kayley ...
  Als je het de volgende opdracht weer zo doe, zal je het nog best wel ver shoppen in deze wedstrijd gok ik (:

  1 decennium geleden
 • gracieux

  Oké heel veel hoef ik hier al niet meer bij te zetten aangezien Kayley haar uitleg -zoals gewoonlijk- heel uitgebreid is ^^
  Extreem storende spellingsfouten of slechte grammatica zat er niet in wat er voor zorgt dat het al heel vlot leest. Ook vond ik de beschrijvingen en woordkeuze heel goed ^^ & Inderdaad kon je miss meer ingaan op haar verleden en waarom dat dit gebeurt is zodat we toch wat meer konden meeleven met Bell.
  Over de opdracht zelf. De foto is heel goed gebruikt, je hebt het verhaal echt op de foto gebaseerd. Het profieltje is goed vermengt in een soort inleiding wat ook maakt dat het misschien wel aangenamer is om te lezen en toch alle nodige informatie bevat.

  Kortom ik vond het een heel goede inzending, ben echt aangenaam verrast. ^^ Ik vond het zelfs jammer dat het zo kort was. Well done! ;d

  -De punten volgen later en komen in het forum. De rede waarom de punten later komen is omdat we dan een vergelijking kunnen doen met andere inzendingen (:

  1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen