Foto bij dochter??

na 3 reacties verder. dit weekend komt er niks door carnaval daarna veel dan is het vakantie. wat ga jij doen of had je vakantie

We rijden met mijn Volvo naar school. We hadden 2 uur uitval dus we hebben eerst pauze. Ik zit naast bella in de kantine. Nessie moest even eten halen en komt terug gelopen met een meisje. “jongens dit is Lina” stelt ze het meisje voor. Ik kijk naar Nessie. Ze is erg aardig en lijkt erg eenzaam, morgen gaat ze mee naar huis na school. Ik kijk naar Lina en ze kijkt me verlegen aan. “Ik ben Edward en dit zijn Bella, Rosalie, Alice, Emmet en Jasper”stel ik ons voor. Ze gaat naast Nessie en Bella zitten en ze beginnen te kletsen. Ze kan het goed met Bella vinden merk ik. Ik pak haar hand een kus haar op haar mond. “Ieuw, niet op school dit doe je maar thuis tijd zat”! roept Nessie. Om haar te klieren gaan ook Alice, Jasper, Rosalie en Emmet met elkaar zoenen. Ze trekt een vies gezicht en we lachen. De bel gaat en ik pak Bella’s hand. Nessie, Lina, Bella en ik hebben NASK 2. Met onze handen in elkaar verstrengeld lopen we naar binnen en meneer Branner kijkt ons raar aan en begint de les. “Over Indicatoren hebben we het” vertelt hij enthousiast, ik kijk Bella aan dit hebben we al zo vaak gehad dus gaan we fluisteren.

Lina en Nessie zijn in het bos. Zover dat ik hun gedachte niet eens meer kan lezen. Ik besluit hun maar te gaan zoeken en te jagen. Ik ruik een beer, ik zak in aanval positie en spring op hem af, zo snel dat hij niet kan reageren en mijn mond sluit al om zijn nek. Het warme bloed verspreid zich door mijn lichaam. Ik ruik nog goed in de hoop dat ik een panter kan eten/ drinken. Ik ruik vers en veel mensenbloed. Ik stop met jagen en sprint erop af. Er ligt een vrouw te huilen op de grond. “wat is er mevrouw?”vraag ik bang. “Mijn kind, ik beval maar ik ben erg zwak”zegt ze huilend. “Neem haar en noem haar alsjeblieft Fiona”zegt ze kreunend.”Hoe heet u dan zal dat haar tweede naam worden”fluister ik terug. Ik weet wel wat van Medische hulp maar niet van bevallingen en om haar mee te nemen naar Carlisle lijkt me niet zo slim. “Britney”kreunde ze en ze zakte in elkaar. Ik tilde Britney en Fiona op en rende naar huis. Ik rende door de deur heen en duwde Fiona in Rosalie’s handen. Ik rende naar Carlisle’s werkkamer en hij onderzocht haar. “sorry zoon ik kan niks meer voor haar doen”zei Carlisle verdrietig. Ik liep stil naar de woonkamer waar Bella met Fiona op haar schoot zat. Carlisle vertelde de anderen wat er gebeurt was en vroeg “hoe noem je haar Edward?” “Fiona Britney Cullen” zei ik langzaam met nadruk op Britney.

Reageer (5)

  • SCORPlO

    Aaaaawh zijn gewchreeuw

    6 jaar geleden
  • GossipGirl21

    Heel tof hoor

    6 jaar geleden
  • Dinnetje

    Het lijkt wel erg op mijn lievelings verhaal op quizlet- The 5th part of the Twilight saga. Hahha alleen daar werd Julia geboren maar die moeder ging ook dood zeg maar..... dus lijkt het een beetje nageaapt, maar wel leuk hoor aangezien ik dat van Odile ook leuk vind!

    Snel verder(flower)

    1 decennium geleden
  • Odile

    hahah dat einde lijkt heel erg veel op Julia.

    1 decennium geleden
  • Veniality

    ooow, weird, kan je het nog even uitleggen maar dan met leestekens, zoveel makkelijker....

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen