Foto bij suprise party

jacob word 16 jaar dus een feestje waard.na 5 reacties verder. Misschien ga ik stoppen want ik maar 5 of 6 lezeres. en daar baal ik van.

In emily's huisje is het druk. We wachten op Billy.Zijn auto kwamen de oprit op. Ik zat met Bella en Fionna bij hem in de auto en we reden naar een zaal. Ekr was een supriseparty georganiseerd door Alice. Renesmee en hij waren het bos in en er werd wijs gemaakt dat in dit zaaltje eeen brief lag die opgehaald moest worden. aah gelukkig zijn ze vergeten dat ik jarig ben want ik hoorde dat Alice overdrijft ik gniffelde door Jake's gedachten. Hij had echt niks door.

We hadden ons overal verstopt. Fionna, Bella en ik zaten in de kast. Er was een tegel gemaakt door Alice want als hij daar op stapt dan komt er muziek en springen we tevoorschijn. Hij zal wel een hartaanval krijgen die arme jongen. Ik hoor de deur open gaan. "wat moet je hier halen?"vroeg jake nieuwsgierig. "een belangrijke brief voor papa hij ligt bij die kast"zei Nessie. zij kon gelukkig wel toneel spelen. Hij liep onze ridhting op en de muzierk begon te spelen. "sweet 16"!!! riepen we vrolijk. Hij lacht en kijkt Nessie nep boos aan: "en jij wist dit, lekkere vriendin"" "ja dankje jij bent ook lekker hoor"die bijde handete opmerkingen had ze van mij. Ze gaven elkaaar een kus en knuffelde elkaar. "jakkie jakkie kussie"vroeg Fionna. Jake knuffelde haar en gaf haar een kus. Binnen 5 minuten was de halve hapjes tafel leeg door de roedel. "hee Jake gefeliciteerd ik wil dit ook met die hapjes als ik jarig ben."ja hoor het was Embry weer eens. Alice had een cake taart gebakken met acht lagen. Voor elke wolf een laag. renesmee nam geen taart want ze voelde niet lekker. carlisle wist wat er aan de hand was maar dacht er nooit aan.

jajajaaj wie weet wat het is. wie het goed raad krijgt virtueele koekies okee.

Reageer (8)

  • SCORPlO

    Sarah sssth

    6 jaar geleden
  • GossipGirl21

    Nee niet stoppen hoor.

    6 jaar geleden
  • JckSparrow

    Ehmm, de verhalen die je hier schrijft schrijf je voor jezelf. Anderen genieten daar soms van mee. Ik zei toch ook niet en ik heb maar 2 of 3 lezers¬¬

    1 decennium geleden
  • mizziris16

    je moet egt wel verder gaan, het is super leuk.. ik heb helemaal geen lezers

    1 decennium geleden
  • Impala

    NEE JE MAG NIET STOPPEN!! (H)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen