Foto bij de bevalling

nou ja ehm ik typ eerst het vorig stukje over het was een beetje dom van mij maarja ik ben blond he kaylee. ahhah.

Ik hoorde Nessie in haar slaap naar adem happen. Ik wou verder lopen toen ik merkte dat ze naar adem bleef happen. Ik sprint naar haar toe en schudde haar wakker. “pahahap de bevalling”stamelde ze en begon weer te huilen. Bella kwam binnen en pakte haar hand. “Carlisle”hij kwam naar binnen en pakte gelijk zijn tas. Nessie schreeuwde van de pijn en begon te huilen. “puffen Nessie puffen”hij moedigde haar aan. “Rosalie belt Jake” zei Carlisle ook. “nu moet je persen schat”moedigde hij haar weer aan. Ze schreeuwde weer en ik gaf haar ook mijn hand. Haar hand werd wit van het nijpen. (ja kaylee op zn roosendaals is het nijpen).
Ze begon te persen en naar een paar minuten kwam er een bebloed kindje eruit. Rosalie wikkelde het kindje in de dekens en gaf het aan Jake. Nessie schreeuwde weer en neep hard. "daar komt de volgende nog even" Carlisle klonk erg trots. Het tweede kindje floepte eruit. Carlisle onderzocht ze en ze waren kerngezond. "een jongen en een meisje gefeliciteerd"zei Carlisle toen hij ze de kinderen terug gaf. "hoe heten ze" ik was benieuwd hoe ze zouden heten. "Jacced en Belicia" Jake en Nessie keken trots naar hun kindjes. Ze zakte op haar zij en viel in slaap. Ook Jake viel na een paar miniuten in slaap. IK pakte Jacced en Bella Belicia. "zullen we even ruilen" vroeg Bella naar een paar minuten. We wisselde van baby. (* klinkt als we wisselen van sneijder voor kuijf van de voetbalplaatjes*) "Hallo Belicia"zei ik tegen het kind. ze keek me schaapachtig aan en viel in slaap. "dat ze n iet wakker worden van jake's gesnurk" grinikte ik. "een erg lui gezin, ze slapen alles bij elkaar van ons." ook bella had lol. Op sodemieteren wij mogen Rosalie en Alice kwamen binnen. Ik keek hun nepboos aan. "Ja jullie mogen ze" ik ngaf Rosalie Belicia. (*nu komt het domste wat ik verzon op school in een melige bui dus let er plies niet op*) Ik las Bella's gedachte en knikte ja. we renden samen naar het huisje. Met mijn aansteker stak ik het vuurtje aan. Ik rende naar buiten waar bella me raar aankeek. Ik pakte in het voobij gaan uit de keuken een kan. Ik vondk een mooie grote hert. Mijn tanden beten een gat en ik liet het bloed in de kan druppen. Snel rende ik terug en in de kueken pakte ik twee wijnglazen. "alsjeblieft schat" ik zet de kan op tafel en geef haar het wijnglas met bloed. Ze lachte en nam een slok. "lekker hoor"en we begonnen te lachten.

jeey nu is ie gelukt wiehoe:P

Reageer (5)

  • SCORPlO

    Nog een bevalling?

    6 jaar geleden
  • GossipGirl21

    Haha allee das toch een leuke?

    6 jaar geleden
  • IrishNialler

    grrrrr heb medelijden met me ik zit dit hele schooljaar met missskaylee opgeschept. :P

    1 decennium geleden
  • Frederique95

    geniaal
    snel verder

    1 decennium geleden
  • Padme

    super blond ben je..... gefeliciteerd renesmee enne edward die bella gedachten kan lezen... JIJ BENT GEK, maar wel ief hoor *kuch*
    snel verder

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen