zo ik had er zien in. we zijn al ver bij het eind maar ja dat komt dan weer wel. verder na 3 reacties

De kan is bijna leeg. Ik was voor plan om nog meer te halen toen mijn mobieltje afging.”hoi Carlisle wat is er?”ik luisterde naar Carlisle en rende zo snel mogelijk naar huis toe. Ik schrok en viel bijna maar ik wist me net staande te houden. “bella er is iets met Nessie”riep ik zodra ik wist dat ze me kon horen. Samen rende we snel naar huis waar de ambulance klaar stond. Nessie lag op de brancard met een bezorgde Jake naar haar. Ze had een zuurstof masker op haar gezicht. We sprongen in de auto en we reden naar het ziekenhuis. Wij mochten niet met haar mee. We gingen naar de stoeltjes en ik trok Bella op mijn schoot. Ze snikte en ik wiegde haar heen en weer. Bij Jake’s gezicht stroomde de tranen over zijn gezicht. Seth was naast hem, ik had hem gewaarschuwd en hij was meegekomen voor Jake.
Ik belde naar huis waar de rest was om te vertellen dat er geen nieuws was. Ik vroeg aan Alice of ze toevallig een visioen heeft gezien. Helaas kon ze Renesmee niet zien, ik hoorde Esmé op de achtergrond snikken. “laat esmé maar hierheen komen dan kan ze Bella troosten.” Zei ik tegen Alice. We bleven heel de nacht in het ziekenhuis maar er kwam geen nieuws. Halverwege de nacht rond 10 uur vielen Jake en Seth snurkend in slaap. Ik zag Jake’s droom het ging over leuke dingen die hij met Nessie had meegemaakt. Er druppelde tranen over zijn wang en Bella veegde ze weg. Door zijn droom begon ik ook na te denken. We hadden mazzel dat hij met haar was ingeprent, ze zou nooit een gebroken hart krijgen of pijn. Ik zuchtte opgelucht want ondanks dat ik het niet goed met hem kan vinden was ik toch er blij en ik nam me voor om aardiger te zijn voor hem. Ik schrok op van mijn gepeins toen Bella omhoog schoof, ik keek op en zag dat er een zuster onze richting op kwam. “zijn jullie de ouders van Tobias?” Ik knikte nee “sorry”zei ze en ze liep terug. Bella en ik zuchtte tegelijk, ergens was het wel komisch maar op dit moment had ik geen behoefte om te lachen. Weer kwam er een zuster op ons afgelopen en Bella zakte onderuit. Ik was benieuwd welke naam we nu weer kregen te horen. “de ouders van Renesmee?”zei ze met een zachte stem. Ik trok Jake en Seth ruw overeind. Ze schrokken en ik trok ze mee. “ik ben haar vader”zei ik zodat er wat duidelijkheid was. “kunnen jullie misschien even meekomen naar een kamertje om te spreken” zei draaide zich al om zodat we haar kunnen volgen. We namen plaats op de stoelen. “Renesmee heeft een ziekte maar we weten nog niet wat voor een.”zei ze “ze is net wakker en als ze sterker is onderzoeken we haar` ze stond op zodat we haar konden volgen. `jullie mogen maar met 2 mensen en maar 10 minuten`zei ze streng.
Bella en ik liepen naar binnen. Nessie lag in het bed, overal waren slangen en apparaten piepten. Bella rilde toen ze alle naalden zag. `hoe voel je je`? vroeg Bella. `Moe`zei ze gapend. Na vijf minuten wisselde we met Jake hij stormde naar binnen en ging bij Nessie´s bedrand zitten.

Reageer (6)

  • SCORPlO

    Weer geraakt door een sneeuwbal

    6 jaar geleden
  • GossipGirl21

    Heel zielig

    6 jaar geleden
  • ailine39

    vet zielig

    1 decennium geleden
  • Veniality

    gnar! Das t enige wat ik nu kan zeggen.

    1 decennium geleden
  • Padme

    ohhhhhh. cool welke ziekte was het ook alweer??/ ik ben het vergeten. vertel het me maar op school

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen