Foto bij Conspiracy

ik ga even wat langzamer uploaden en meer opstapelen, dan hoef ik niet zo te haasten met schrijven :')

Ik kijk Geoffrey niet aan. Ik kijk naar de grond en denk aan de foto's. Ik hoor Geoffrey naar me toe lopen en hij tilt mijn kin op. Snel trek ik m'n kin uit zijn handen. "Jamie, het is, zoals ik al eerder zei, onbeleefd om in iemand anders' spullen te snuffelen." herhaalt hij. "Je hebt me nooit verteld dat ik daar niet naar binnen mocht." antwoord ik. "Dat is waar, maar ik had nog gedacht dat je daar naartoe zou gaan. Daarnaast zou je uit nieuwsgierigheid expres kunnen gaan kijken.", ik geef toe dat dat logisch is, maar ik heb toch altijd al naar hem geluisterd, of niet? Ik voel een brok in mijn keel ontstaan. "Luister James. Ik weet niet wat ik nu zou moeten doen met je. Je had dat niet moeten zien. Kijk, ik mag je, ik mag je heel erg, maar die foto's waren geheim. Het zou logisch zijn je nu op te sluiten hier en je voor altijd hier te laten, maar vermoorden is ook een optie."

-Naar Lola-
Lola loopt word terug naar mijn kamer gebracht en ze word ruig naar binnen geduwd. "Dag, schatje." zegt een man, op gore toon. Lola staat op en klopt haar jurk af, waarna ze op bed gaat zitten. Ineens beginnen de tranen te stromen, die ze had verborgen. "Jamie." snikt ze, "Jamie, wat.. wat kan ik doen?" Er word op de deur geklopt en iemand komt binnen. Door de tranen in haar ogen kan ze niet zien wie het is, maar ze kan vaag rood haar onderscheiden. "Hey, Lola." zegt de lieve, bekende stem. "Drew?" antwoord ze op vraag toon. "Waar ging dat alles over?" "Over foto's, foto's die Jamie heeft gezien. En nu word ze misschien gestraft. Oh, Drew, wat kunnen we doen?" snikt ze. Drew neemt haar in zijn armen, "Ik zou niet weten, Lola. Weet je nog hoe je daar komt, daar waar Jamie nu is?" "J-ja, ik denk het wel." snottert ze. "Zullen we haar gaan redden. Als superhelden." knipoogt hij. "Kunnen we dat?" "We zullen alleen even John moeten overhalen mee te gaan, maar dat lijkt me niet moeilijk. Laten we hem maar zoeken, ja?" vraagt Drew. Lola knikt en ze staan samen op om John te zoeken.

-Naar John-
John kijkt moeilijk naar de grond, hij zit op de bank in de woonkamer. Dan staat hij plots op en loopt naar zijn eigen kamer. Hij opent de kast en zoekt even door een aantal sport spullen. Hij pakt zijn knuppel en loopt naar een andere kamer. De kamer met het luik, Geoffrey's kamer. Hij opent de deur en ziet twee mannen op wacht staan. "Hey, wat moet dat?" zegt een man. "Ik kom iets brengen voor Geoffrey, hij heeft me ge'smst." antwoordt hij. "Wat dan?" vraagt diezelfde man. Hij fluistert iets in de andere man zijn oor en de man loopt naar de deur. John haalt in een keer uit en slaat de man knock-out. De andere vloekt en komt op John af. "Jij klote-" schreeuwt hij terwijl hij uithaalt, maar john is sneller en de man ligt op de grond, zonder zijn zin af te hebben gemaakt. John opent het luik en op dat moment hoort hij Geoffrey's deur kraken. Verschrikt kijkt hij op, terwijl de deur word geopend.

Reageer (2)

  • Femkexx

    Melding: Kudo succesvol gegeven! <33 i LOVE it!!(H)(H)

    1 decennium geleden
  • Femkexx

    Super John komt haar redden!!(yeah) 3 Hoeraatjes voor John!!!

    I love John!!!! <33

    I love Jamie!!! <333

    They are perfect together!!(flower)

    Snel verder pleaase(A)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen