Foto bij One room, four people.

Hoofdstuk 36. Jaja, nieuw persoontje :P

----Als je leest en leeft, Let me know xP ----

We zijn gestopt in een of ander stadje ergens ver inlands. De auto staat geparkeerd in een groot en algemeen parkeer gebouw. We hebben alle koffers meegenomen naar een hotel. De dekens en kussens hebben we laten liggen, omdat we die niet nodig hebben en anders is het alleen maar extra bagage. We komen aan bij de balie. "Één kamer voor 4 personen alsjeblieft." zegt John. Van boven hoor ik ruige muziek en het klinkt alsof er een olifant staat te dansen. "Komt in orde." zegt het meisje achter de balie. Het meisje tikt even wat in achter haar computer en na een tijdje kijkt ze op.
Ze glimlacht even en John en zij regelen het verblijf. Lola, Drew en ik zijn alvast naar onze kamer. We lopen richting onze kamer en de ruige muziek komt ook dichterbij. Als de muziek op zijn hardst is vinden we onze kamer. Hij is er tegenover. "fijn." denk ik. We lopen naar binnen en leggen onze kleren in de kast. We zetten de TV aan en kijken even wat er allemaal is. Ik vind er niets aan dus ik ga de kamers doorzoeken. Onze badkamer is heerlijk groot, met lichtroze en lichtgele tegeltjes. "Super schattig." denk ik, "De kleurcombinatie!" Ik loop naar het bad, het is heel groot en vult de hoek op. Er hangt een douche boven. "Dat wordt leuk." denk ik lachend. Ik loop naar de slaapkamer. "Jongens, ik dacht dat we vier bedden kregen?" roep ik naar Lola en Drew. Meteen komen ze de kamer ingerend. "Wat bedoel je.... oh laat maar. " hoor ik Drew zeggen. We staren naar twee tweepersoonsbedden. "Fijn." denk ik. Ik heb er geen bezwaar tegen om met één van hen in bed te liggen, maar ik ben gewoon verrast dat we twee tweepersoonsbedden hebben, in plaats van vier eenpersoonsbedden. Lola en Drew gaan terug naar de woonkamer, maar ik ga even op bed liggen.

Na een tijdje kom ik van bed en kruip ik richting de muur. Ik bibber. Niet van de kou, want het is niet koud, maar van iets anders en ik weet niet wat. De muziek aan de overkant is harder gezet en ik erger me er vreselijk aan. Ik kruip naar de deur en trek mezelf omhoog aan de hendel. Ik open de deur en schuifel naar de bank, waar ik mezelf neerzet. Lola klimt van Drew's schoot en gaat blozend voor zich uit staren. "Viespeuken." fluister ik. "Wat zei je?" vraagt Lola. "Niets, Niets, Niets. Helemaal niets." zeg ik schijnheilig. Ik hoor de deur keihard openslaan en draai me om. Het was niet onze deur, dus waarschijnlijk die van tegenover ons. De muziek is nu ook nog harder, maar dat is dus omdat de deur daar open staat. Ik wil eigenlijk klagen bij die mensen aan de overkant, dus ik open de deur. Een meisje wordt naar buiten gegooid. "HOER!" schreeuwt een man. Het meisje heeft alleen lingerie aan. De geur die uit de kamer komt is vreselijk. Ik zie meerdere mensen in de kamer daar en sommige lopen met drinken of slikken iets weg. "Drugsfeestje?" denk ik. De man die het meisje naar buiten gooide kijkt naar mij. Hij bekijkt me van top tot teen en knikt goedkeurend. "Kom jij in haar plaats?" vraagt hij. Ik schud mijn hoofd verward en zie de man chagrijnig terug naar binnen gaan. De deur wordt weer dicht gesmeten en ik help het meisje overeind. "Gaat het?" vraag ik. Het meisje knikt. "Wat was dat allemaal?" vraag ik. "Mijn meester en ik hebben weer bonje, omdat ik geen sex wilde met hem. Zijn vrienden en hij, maar ik ook, hebben nogal wat drugs genomen." lacht ze, maar ze meent het niet. Het lachen. Het meisje met zwarte lange haren, prachtig blauwe ogen en zwarte lingerie buigt zich voorover en begint te kokhalzen. "Shit." vloek ik. Ik trek haar snel mee naar onze badkamer. "Hey!" schreeuwt Drew. Ze valt neer bij de Wc en begint te kokhalzen. Ik haal haar haar uit haar gezicht zodat ze er niet overheen spuugt. Haar lange haar doe ik in een paardenstaart en ik wacht tot ze klaar is. Dan trek ik de WC door en leg ik haar in bad. "Misschien moet ik eerst wat drinken." zegt ze. "Straight to the point is ze wel." denk ik. Ik breng haar een glas water en draai de kraan van de douche open. Haar haar haalt ze uit een staart en daarna drinkt ze het glas leeg. Ze zucht. "Ik breng je wel schone kleren." zeg ik. Ik ren naar de kast in onze kamer en trek een legging en wit tuniek uit de kast dat ik in de badkamer neerleg. "Als ik klaar ben met douchen, kan ik dan hier een nachtje blijven?" vraagt het meisje. "Ik denk het wel, maar ik ben niet zeker. We zullen het even vragen aan de rest, oke?" antwoord ik. Ze knikt. Haar lingerie hangt over de bad-rand. Ik ga terug naar de kamer en wacht. "Wie is dat?" vraagt Lola. "Mag jij zomaar jan en alleman onze kamer in nemen?" vraagt Drew. Ik steek mijn tong uit. "Dat meisje ken ik." zegt John, die stil was gebleven tot nu.

Reageer (1)

  • Femkexx

    Waar kent hij haar van?! Snel verder!!(flower)
    Oja, ik leef en lees (:

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen