Foto bij She’s Not One Of Them [Jasper-Twilight] <25>

[Emmett]
Ik kijk gewoon verder naar de film. Op dit moment worden er in de film mensen onthoofd en soms wordt hun nek zelfs gebroken. Nu spuit het bloed uit hun zwakke lichamen. Ik grom van plezier. Wat ’n leuke film! Aylin zit al helemaal ineengedoken naar de film te kijken.
Wat zou een enge film nog beter maken? Misschien wat actie in het huis zelf. ^^ Ik sluip van de zetel weg zodat ik geluidloos achter Aylin kom te staan. Juist op het moment dat er nog een nek wordt gebroken kraak ik mijn vingers naast het oor van Aylin.

[Emmett]
Ik knijp de laatste kraken uit mijn hand. Aylin schiet haast een meter in de lucht. ‘Waaah!’ roept ze. Nu kijkt ze me doodsbang aan, haar hart klopt als een gek. ‘E-emmett!’ brengt ze er met veel moeite uit. Ik grijns en grinnik. ‘Nou, erg mooi van je hoor!’ zegt Rosalie en wrijft over mijn arm.
Jasper sust haar, maar als hij een arm om haar heen legt begint haar hart weer als een bezetene te kloppen. Ik kan me niet inhouden en schiet in de lach en Aylin wordt zo rood als een tomaat. ‘Emmett hou op, het is wel genoeg geweest vandaag. Zie nu, eerst maak je haar bang en nu lach je haar uit. Zo meteen wil ze niets meer met ons te maken hebben.’ Zegt Alice streng.
[Aylin]
‘Het is goed, ik overleef het wel. Zo weet ik ten miste dat mijn hart nog wel klopt.’ ‘Je moet hem heus niet goedpraten hoor.’ Zegt Rosalie een beetje berispend naar Emmett. ‘Rose echt, het is oké ;)
‘Whii, singstar :D’ ‘En Alice heeft weer wat gezien.’ Zegt Edward en hij rolt verveeld met zijn ogen. ‘Wil je tegen mij?’ vraagt Alice met twinkeling in haar ogen. ‘Ergens is het wel oneerlijk, maar het is goed. Veel zin om nog naar die film te kijken heb ik toch niet.’
Alice doet een vreugde dansje en ze zet alles aan. Ze geeft me een micro. ‘Welk liedje?’ vraagt ze lief. ‘Kies maar, mij maakt het niet uit.’
[Alice]
Ik kies voor My Heart Will Go On van Céline Dion en we beginnen te zingen. Als Aylin even een stukje alleen moet zingen valt iedereen hun mond open. Als ze het ziet bloost ze en we zingen verder het lied uit.
‘Aylin, jij bent abnormaal goed Ö.’ Zegt Emmett verbaasd. ‘Nou bedankt zeg, nou klinkt het net of ik niets kan.’ Zegt Aylin met een pruillipje.
*De volgende dag*
[Aylin]
‘Haay Laur.’ ‘Haai, ga je me vandaag nu wel voorstellen?’ ‘Het is beter van niet, sorry.’ ‘Maar waarom?’ ‘Het is beter dat je ze niet kent.’ ‘Het is niet eerlijk, jij mag dan wel met ze omgaan en ik niet!’ ‘Laur ik wil niet dat je met ze omgaat. Ze zijn niet zoals je denkt. Ik wil niet dat er iets met je gebeurt.’ ‘Je gaat me echt niet voorstellen hé?’
‘Nee, waarschijnlijk niet.’ ‘Dan moet je beloven dat je ook niet meer met ze omgaat.’ Ik kijk even moeilijk maar knik dan maar. Als ik dat maar kan volhouden, waarschijnlijk niet…

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen