Foto bij She’s Not One Of Them [Jasper-Twilight] <31>

‘Zijn de andere ook…?’ ‘Ja.’ Zegt Jake rustig en hij bestudeerd grondig mijn reactie, die bang is maar niet om de redenen die hij denkt. ‘Je bent bang?’ ‘Niet van jou.’ ‘Van wat of wie dan wel?’ ‘Ik wil niet dat je de Cullens iets aandoet.’ ‘Je kent ze dus. Blijf bij ze uit de buurt, ze zijn gevaarlijk.’ ‘Ze drinken geen mensenbloed.’

[Aylin]
‘Tika, ze kunnen hun zelf beheersing verliezen. Ik wil niet dat er iets met je gebeurt.’ ‘Jake ze gaan me niets doen, want dan krijgen ze problemen en niet alleen met jullie.’ ‘Het is toch niet veilig.’ ‘Het is even veilig als omgaan met een weerwolf.’
En ik kijk eens achterom naar de keuken toe. Jake had mijn hint door en sloeg verslagen zijn hoofd neer. ‘Beloof me dat je ze niets doet, voor mij.’ ‘Ik… oké alleen omdat ik je niet kwijt wil.’ Ik geef hem een kus op zijn kaak en geef hem een knuffel. ‘Kijk je wond is al weg.’ Zeg ik met een lach, hij lacht ook eens en we gaan naar de keuken waar iedereen al rond tafel zit. Aangezien er aan tafel geen plaats meer is ga ik naast Emily op het aanrecht zitten.
*Later die dag*
Toen ik thuis kwam liep ik naar mijn kast en haalde uit de linkse achterhoek een klein doosje. Hetgeen opa had gehoopt, dat ik het nooit zou moeten gebruiken. Ik ga met het doosje op bed zitten, ik haal eens diep adem. Hopen dat hij nog werkt, hij is dan ook al zo oud.
Ik open het doosje en haal de ketting van het zijde kussentje. Ik bekijk de steen van het hangertje eens goed, het is een robijn en hij mooi gedetailleerd. Dan doe ik de ketting om.
Laat me even uitleggen waarvoor die ketting dient. Aan het hangertje hangt een robijn, die robijn is magisch geladen. Iedereen die de ketting draagt wordt onschendbaar, voor vampiers en weerwolven. Je kan er ook mee zien wie mens, vampier of weerwolf is en het beste van al, ze zullen niet doorhebben dat je hun diepste geheim weet.
Ik neem mijn gsm en stuur een sms naar opa.
Ik heb de ketting om,
En de groetjes van Carlisle.
xxx.
Aylin

Zo hij weet wel waar ik het over heb. Ik ben de enige van de familie die nog iet of wat contact heeft met hem. Wat best logisch is als iedereen denkt dat hij dood is.
[Alice]
*Aylin loopt haar kamer binnen en gaat naar haar kast.*
‘Jazz, alles is goed, ik heb der gezien.’ Zeg ik lachend, ik zie mijn broer niet graag zo bezorgd. Ik zie de opluchting zo op zijn gezicht en meteen vrolijkt iedereen op. ‘Jasper!’ roept iedereen in koor. Jasper kan alleen maar grijnzen. Hij is zo verliefd. Edward die naast me zit knikt grijnzend.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen