Foto bij ja ik wil

nou miscullen had het goed. de prijzzzz is virtueele koekies. en heir was je rol. waza bonzai ik ben gemeen.owja namen doe ik mestal zonder hletters want ik ben te lui om op shift te drukken soryr.

IEDEREEN EEN HEEL FIJN PAASWEEKEND TOEGEWENST.

Ik zakte op een knie terwijl ik het doosje pakte. "lieve Renesmee Carlie Cullen, we houden van elkaar en zijn voor elkaar gemaakt dus wil je met me trouwen" Ik slikte mijn brok weg en ik zag dat ze tranen in haar ogen kreeg. "ja ik wil" en ze sloeg een arm om me heen. Ik pakte haar hand en schoof de ring om. (het plaatje komt binnenkort) Ik wikkelde haar in de deken en tilde haar op. Thuis aangekomen deed Edward open. Iedereen zat met grote glunderende ogen op de bank. "ik ga trouwen" gilde ze blij. Bella en Edward knuffelde ons. "ik ben hier de weddingplanner"riep alice helemaal heppy. Ik zag edward zuchte. Ik kus Nessie en we gingne naar Nessie. we plofte op bed en vielen in slaap. ik droomde over de bruiloft. nessie had een prachtige jurk aan. maar plots werd mijn droom een nachtmerrie. Quil veranderde als wolf en viel de Cullens aan. Nessie was gewond en bloede heel hard maar ik kreeg een alfabevel van mn pa waar ik niks tegn kon doen. van schrik schrok ik wakker. ik voelde het zweet op mn voorhoofd. ik keek naar nessie die nog rustig lag te slapen. ik pak haar hand en leg hem op mijn wang. ik zie dat zij ook over de bruiloft droomt. door haar beelden wordt ik rustig en ik val weer in slapp.

ik voelde zachte drukjes op mijn mond en wang. langzaam hoorde ik ook een stem. "schatje wakker worden ontbijt op bed" het was nessie. ik snoof en rook de beur van eten. Nessie kroop tegen me aan en hield een dienblad eten vast. "mmmmmmjam lekker eten"murmelde ik slaapdronken. Ze lachte "ben ik niet belangrijker dan het eten?" "daar moet ik nog even over nadenken"plaagde ik en ze keek nepboos aan en rolde met haar ogen. "hondje open je mondje" ze aaide me alsof ik een hondje was. Gehoorzaam deed ik mijn mond open en ze schoof er een heel broodje in. Toen ze er nog wat melk bij wou gieten riep ik "nee dat past neit". doordat mijn moond vol was kwam er overal brood kruimels te liggen. Ze begon te lachen en ik ook dus al snel werd het een grootte bende. Toen we uitgelachen waren gingen we weer eten. Net op dat moment kwamen Esme en Rosalie kijken hoe het ging en keken met een vaag gezicht naar de rotzooi. We schooten weer in lachen uit en er kwam weer een broodregen. Rosalie keek met een vies gezicht. "auwhoeeee"klonk het bij de ramen in de buurt. Ik sprong overeind en riep dat ik zo terug was. Buiten veranderde ik een in weerwolf. wat is erseth was net wat eerder met de vraag.we hebben gewoon een bijeenkomst.sam moest lachen om onze bezorgheid. Het was voor mij erg lang geleden dat ik in een wolf veranderde. Ik kwam bij het kamp vuur. Jake jongen hoe gaat het met je sam was neiuwesgierig. goed hoor ik en nessie gaan trouwen. hij keek me trots aan als een vader. iedereen feliciteerde me. Ik dacht weer aan de broodregen. Embry lachte mee en de rest ook. Ik dacht aan Nessie toen ik haar vroeg en haalde herinnereingen op. Jake ik word gek van je ga naar nessie en feliciteer haar maar. doei ik hoorde zijn ergenis en een paar wolven blafte lachend. Snel rende ik naar huis waar iedereen lachte. "ha daar zul je hem hebben hoor" bella keek me spottend aan. "hu wat"ik had geen idee waarover ze het hadden. ze hadden niks kunnen horen want we waren in la push. "jawel jake ook daar kan ik je horen. dus heb ik het hun vertelt" edwrd knipoogde naar me. snel rende ik naar nessie die nog boven was.

Reageer (7)

  • GossipGirl21

    Ja ik wil ook

    6 jaar geleden
  • SCORPlO

    700+ sneeuwballen

    6 jaar geleden
  • JenniBieber

    snel verderrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    1 decennium geleden
  • XHeroes

    ah ik wist het wel ik wist het wel waahh ik ben geniaal

    1 decennium geleden
  • Padme

    dat hoeft niet

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen