Foto bij de reis

gvdddm. net klaar druk ik op een verkeerd knopje krijg ik google. dat wordt dus opnieuw beginnen

We zaten in het vliegtuig. We mochten uiteindelijk toch van Bella en Edward. Ik begreep wel dat ze het moeilijk hadden maaar Alice had ze zover weten te krijgen..
De lampjes voor de riemen floepte aan dus we deden de riemen vast. Het vliegtuig trilde en stond met een bonk op de grond. We stapte uit en haalde onze koffers op. Er stond al een tacxi die ons naar de haven bracht. Nessie had de kaart en ik vier ofzoiets in het bootje. Eindelijk doemde het eiland op. Ik was heel neiwsgierig hoe het eruit zou zien. Met een bonk gaf het bootje aan dat we op het strand waren. Ik tilde Nesie op. "wat mooi"riep nessie verukt. "wat zullen we doen?" vroeg ik en ik zag dat ze moe was. "een film kijken"riep ze terwijl ze naar de tv kamer keek. Ik zette eeen film op over vampieren, benieuwd hoe vampieren hier waren. Voor de film begon waren onze kledingstukken uit en vreeen we. Net voor het einde van de film stopte we en hoorde ik gesnurk. Ik keek naar nessie die lach te slapen. ik liep naar de kast en pakte een deken en al slnel sliep ik ook.

De geur van ei en spek drong in mijn neusgaten. ik reket me uit. nessie stond bij het fornuis. "hoi schat lekker geslapen" ik kuste in haar haren. Ze toverde een gygantische ei en legde het op een bord. De tafel was al gedekt dus we konden gelijk eten. toen ik klaar was liet ik een harde boer omdat het zo lekker was. Nessie lachte en vroeg of we gingen zwemmen. We waren te vrolijk om bikini en zwembroeken aan te trekken dus gingen naakt. We zwommen ver de zee in. Ik liet haar schrikken door als een wolf omhaoog te komen. Ik trok haar op mijn rug en begonne hard te zwemmen. We lachte samen maar er kwam een golf reacth in mijn mond. Hoestend en proestend gingne we onder water. Ik pakte toen ik klaar was pakte ik haar en sopte haar. Snel veranderde ik me terug. zo onstond er een sop wedstrijdje. Het was makelijk om haar te sopen maar ze had mij ook een paar keer te pakken. Moe liepen we terug en gingen we het bubbuel bad in.We begonnen te zoenen en daarna kledde we os aan. Ik maakte het avond eten. He toetje was ijs met chocolade saus en tot slot gooide ik de slagroombus erop. Natuurlijk kwam er een slagroomgevecht.

Reageer (4)

  • GossipGirl21

    Hahaa ginaal

    6 jaar geleden
  • SCORPlO

    Dat plaatje hahahahahah

    6 jaar geleden
  • Padme

    Mag ik dan de slagroom in de bus hebben als ze de bus erop hebben gegooid.

    1 decennium geleden
  • Veniality

    hihi

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen