Foto bij herhaling

zozo ik hou het goed vol zo om de dag ongeveer. oke degene die boos zijn ofzo door de dikke eddie ik hou ook van hem. jullie mogen best mij sponseren door reclame. ik kijg niet van iedereen een reactie denk ik.

Ik werd wakker, het was 1 uur 's middags. Nessie woelde onrustig in haar slaap en praatte over kleine kinderen. "nee help dat kind de volturi meot er van af blijven" riep ze. Bang keek ik naar haar en maakte haar wakker. "lieverd waar droomde je over" ze wist het niet meer. Zachtjes hoorde ik gesnurk. Ze lag weer te slapen en begon weer te praten. Bang belde ik de huistelefoon en belde naar Edward. (rood is jake groen is edward.)
Hallo Jake met Edward wat is er.ik hoopte zo dat hij niet boos werd op me. Edward we moeten pratenSnel vertelde ik dat ik dacht dat ze zwanger was. wwwwwat!!hij klonk boos.is ze onrustig en praat ze over de volturi, voelt ze zich ook telkens misselijkhij ratelde maar ik verstond het. ja, ze is zwanger net als bella heIk hoorde Edward zuchten. Oke je pakt alles in en jullie komen naar huiser klonk een piep. Had ik maar esmee gehad die zou het begrijpen dat ikh et moeilijk had. "morgen" nessie geuwde.Ze stond op en viel bijna tegen de kast. Snel ving ik haar op "gaat het?" ik keek haar aan en nam haar mee naar de bank. Maar ze rende weg en gaf over. Ik pakte een washand en wastte haar gezicht die bezweet was. Ook vulde ik een beker water die ze gulzig leegdronk. "ik heb je vader gebeld we gaan naar huis, je bent z-zwanger" ik sprak het woord met moeite uit. "hoezo ze keek me raar aan. "je doet overgeven en zo bella had dat ook" Ik trok haar naar me toe en we stonden een tijdje in deze omhelsing. Ze trok haar shirt omhoog en inderdaad had ze een dikkere buik. Ze streelde erover en ik ook. Toen pakte ik haar hand. "hoeveel kinderen we ook krijgen ik blijf van je houden" ik kuste haar haren. Ze glunderde "ik vind het eigenlijk niet erg er is genoeg eten en ruimte" ik grinikte. Ik moest denken aan edward en citeerde hem na "al wil je duizende puppy's " ze lachte "hoe kom je eraan" Van edward toen bella doodziek van jou op bed lag. Toen wilde Nessie doode blij dat ik dat niet deed. Ze begon kookhalsen en ik trokk haar mee naar de wc. Ik hielp haar overeind en bracht haar in de tv-kamer. Ik liep naar de keuken om een glas water en toen ik terug kwam sliep ze.


het einde van jake zit erop na nog een hstuk dan ga ik verder met bella. Het kan dan even duren want ik heb nog maar vier hstuken geschreven.

Reageer (3)

  • GossipGirl21

    Preeggggoomaaaa

    6 jaar geleden
  • SCORPlO

    She preggo again.

    6 jaar geleden
  • Padme

    BELLA IS ZOOOOO DIK JONGEN

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen