Foto bij zwanger?

ik noem de titel na dit hstuk bella's fake en tussen haken edward's life and a wolfpack. lekker spannend hopelijk niet dom geschreven.dit is echt een zielig stukje net niet aan het huilen. arme nessie.

Ik tilde haar op en liep naar de taxi. Zachtjes legde ik haar neer. Haar hoofd lag op mijn benen. De taxi reed naar huis. Thuis stonden zo op ons te wachten. Nessie stond voorzichtig op en plofte in de bank. "ga je even mee naar boven" carlisle keek haar onderzoekend aan. Ze knikte en keek me aan. Ik tilde haar weer op en nam haar mee naar beneden. Carlisle trok haar shirt een stukje omhoog en smeerde er een gel op. Hij pakte de andere apparaten. Op de echoo was niks te zien. "verdomme dat ding is kapot" carlisle had ik nog nooit horen vloeken. Hij liep naar haar toe en drukte zachtjes op haar buik. Ze kromp in elkaar. "doet het daar pijn" hij keek bezorgd. Ze knikte en kromp in elkaar. Hij liep naar een kast en pakte een glas water en een pilletje. "drink dit maar even op" ze pakte het aan en dronk het op. Ik hoorde iemand naar boven, het was edward. ik zag dat Nessie weer wit wegtrok, ik pakte haar hand "nessie wat is er" er zou toch niks aan de hand zijn. Ze begon te huilen "het kindje het kindjeeeeeeeee" huilde ze. "Nessie wat is er met het kindje" carlisle pakte bezorgd haar hand. "het kindjeeee"huilde ze weer. Toen werd het stil voor een paar seconden. "nessie wat is er hou vol ik help je!!!!"ik keek bang naar Carlisle. "ze is aleen flauw gevallen" ik keek de dokter boos aan.Nessie opende haar ogen en begon weer te huilen. Een voor een welde de tranen op. "het kindje is dood"snikte ze. Bij mij kwamen er ook druppels tevoorschijn. "stil maar lieverd" probeerde ik haar te troosten. Ze sloeg haar armen om me heen. Carlisle liep weg, hij gunde ons een tijdje alleen. Ik wiegde ons heen en weer. "het komt goed" fluisterde ik. ze knikte en de deur ging open.Bella liep naar ons toe. "stil maar meisje het kan wel eens fout gaan." Ze knuffelde ons en nessie begon weer hard te huieln.


hopelijk vonden jullie dit erg leuk door de ogen van jake. bella's fake is door de ogen van bella dus ik hoop dat jullie die ook lezen.

Reageer (6)

  • GossipGirl21

    Waaarscchijjnlijk wel he

    6 jaar geleden
  • SCORPlO

    Wss wel.

    6 jaar geleden
  • IrishNialler

    ahha ik doe da altij beetje iri he ma ach kyale i s t gewen he meske ach het kom nie goe

    1 decennium geleden
  • Veniality

    WTF? Waarom doe je me dit aan?

    1 decennium geleden
  • Padme

    ga snel verder meis

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen