belangrijk

lieve mensjus,
ik ga met kayleecullen een speciaal verhaal schrijven.
Het gaat als volgt
We doen 3 hstukken het zelfde. daarna gaan we met dezelfde personage een eigen kant op. dan spreken we af en doen we weer een of twee hstukken samen dan weer eigen. ik zou het leuk vinden als jullie die van ons willen lezen. het komt er binnenkort want we hebben het eerste hstuk al af. het gaat over bella van twilight.

samenvatting:
BElla na Eclips. ze wilt geen vampier meer worden en gaat een tijdje weg bij de cullens .ze gaat terug naar forks waar ze weer iedereen ontmoet. Charlie gaat trouwen. vanaf dit moomengt gaan awe apart. bij mij: als ze jake ziet word ze weer verliefd op hem. als edward boos langskomt maaken ze het uit. jake vind het niet erg maar bella en edward zijn er kapot van. De relatie tussen jake en bella verloopt ook niet lekker. maar als hij het ook uitmaakt en verliefd word op een ander. blijft bella aleen of vind ze weer haar prins ophet witte paard.

dit is zo'n beetje wat mijn gebeure word wat kaylee doet weet ze nog niet want we zijn vandaag pas begonnen. laaat plieeeeeeeeees weten of je dit wat lijkt

Reageer (3)

  • GossipGirl21

    Lalaaalaa

    6 jaar geleden
  • SCORPlO

    Boe

    6 jaar geleden
  • Padme

    Wanneer beginnen we en ho3 heet het.
    X

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen