Marnie Elisabeth Still.

Het leek toen allemaal zo onwerkelijk. Het was nu bijna zeven jaar geleden dat Marnie in Hogwarts binnen stapte. En vandaag zou ze voor de zevende keer The greathall binnenlopen waar de eerste jaars zouden worden ingedeeld in hun kamers. Marnie zelf was zeven jaar geleden ingedeeld bij Gryffindor.
"Hallo daar." Harry glimlachte breed naar Marnie. "Hoi." Zuchtte ze en zette zich neer. Ginny keek haar aan met een dodelijke blik. "Hoi Ginny." En Marnie glimlachte vriendelijk naar haar. "Hoe was jou vakantie, Marnie?" Vroeg Ginny terwijl ze haar hand op Harry's arm legde. "Heel erg goed, dank je. Die van jullie ook wel, kan ik zo uitmaken." Zei Marnie terwijl ze naar Ginny haar hand keek. "Was niets mis mee." Zei Ginny luchtig en draaide zich toen om, om een gesprek met Hermione te beginnen. The greathall was nog redelijk leeg, ondanks de trein al een tijdje was aangekomen.

"Marnie Elisabeth Still." Enkel van de stem alleen al kreeg Marnie een rilling over haar lichaam. "Wat moet je Málfoy?" En Marnie draaide zich geïrriteerd om. Het deed haar niets dat Draco altijd maar spotte met het feit dat ze een Mudblood was. "Ik vroeg me enkel af, hoe zit het met je bloed?" Vroeg hij grijnzend. "het zelfde als met het jouwe, het vloeit door mijn aderen en ziet rood als ik me weer eens ergens aan snijdt." Zei Marnie, die op haar beurt grijnsde, denkend aan vorig jaar. Draco vond het nodig het papier op Marnie's bank af te nemen, waardoor een grote snee zich in zijn hand vormde en er bloed uitliep. "Volgens mij is Malfoy een mudblood," Had Marnie gezegd, "mijn bloed ziet er net zo uit!" Ze wist nog dat al de leerlingen van Gryffindor plat gingen van het lachen en dat Slytherin zich om Draco vormde en hem bezorgd aankeken. "Ja, zeker het zelfde als met dat van jou." Zei ze nog voordat ze zich omdraaide en keek naar Ron die vermakelijk toekeek.



Oké, ik vind het echt leuk om hier aan te schrijven. ;3 Dus ik wil wel wat reacties :'D

Reageer (6)

  • BOOKWURM

    Whahahaha geniale opmerking! LOL!

    1 decennium geleden
  • MoonyLove

    Nicee

    1 decennium geleden
  • Bennedict

    Ik wou het eigenlijk in een keer lezen, maar ik vond die opmerking echt te geniaal!_O_

    1 decennium geleden
  • Frikey

    Leeeuk! Snel verder!

    1 decennium geleden
  • Saltwater

    Snel snel verder ;p
    Ik wil meeeeeeeeeeeeeeeeeer
    ily <3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen