3 keer yay voor Draco. :3

Marnie Elisabeth Still.

"Jammer dat je geen date hebt, dit jaar." Zei Hermione terwijl ze Marnie medelevend aankeek. Marnie haalde haar schouders op. "Zolang ik maar plezier heb." Antwoordde ze. "Marnie?" "Hm?" "Je wachtte toch niet op Draco om.." Marnie liet Hermione's woorden tot haar door dringen. Misschien deed ze het wel onbewust, wachten op Draco tot hij haar vroeg voor het bal. "Nee, natuurlijk niet." Zei ze, waarna ze richting de badkamer liep om haar haren in krullen te zetten. Ze hoorde Hermione nog iets zeggen tegen Ginny, maar ze negeerde het.
      "Hermione!" Gilde Marnie. Niet veel later stond ze bij in de badkamer. "Wat is er?" "Wil je me nou eens dichtritsen? Ik kan er niet bij." Zei Marnie gefrustreerd. "Draai je eens om dan." Marnie deed wat Hermione haar vroeg en draaide zich om. "Heb je Draco nog gesproken?" Vroeg Hermione plots. Marnie schudde haar hoofd. "Onze straf zit erop, weet je nog? Hij zegt geen woord meer." "En tijdens jullie straf wel?" Marnie knikte. "Wat dan?" "Gewoon, dingen die je met," Marnie slikte, "vrienden bespreekt, en over het bal." "Maar hij heeft je niet gevraagd?" "Hermione, ik ben een mudblood, hij wilt niet gezien worden met mij. En daarbij nog ik zit in gryffindor." "En wat heeft dat laatste er mee te maken?" Marnie haalde haar schouders op. "Maar Marnie, ik moet gaan." Marnie knikte. "Veel plezier." Ze gaven elkaar nog een knuffel en toen verdween Hermione de badkamer uit. Niet veel later viel ook de deur van de slaapkamer dicht.

Met het hart in de keel liep Marnie door de gangen van Hogwarts richting The greathall. Ze was al extreem te laat, want het bal was nu toch al een tijdje aan de gang. Wanneer ze de The greathall binnen liep waren er meteen een paar ogen op haar gericht.



Draco Lucius Malfoy.

Wanneer het bal al anderhalf uur bezig was en Draco Marnie nog altijd niet had gezien begon hij zich zorgen te maken. Zodra Ron Hermione alleen liet greep Draco zijn kans. "Hermione." Geschrokken draaide zij zich om. "Wat moet je Malfoy?" "Niets. Jawel waar is.." "Malfoy!" Harry voegde zich bij Hermione, samen met Ginny. "Potter." "Draco, je moest waar wie is?" "Marnie." Draco richtte zijn blik weer op Hermione. "Ze zal er zo wel aankomen. Ze voelde zich niet echt in de stemming had ik het gevoel." Draco knikte. Hermione draaide zich om en keek met open mond naar de inkom. Ook Draco draaide zijn hoofd richting de ingang. Hij voelde hoe zijn mond een stukje open viel en zijn ogen groot werden. "Mond dicht, Malfoy." Mompelde Harry. Draco schudde zijn hoofd en slikte. Hij keek toe hoe Marnie richting hun liep. "Je ziet er prachtig uit." Was het eerste wat Hermione zei. "Ja? Dank je. Ik twijfelde of ik wel zou komen. Vind je echt dat dit kleedje niet te kort is? Ik bedoel iedereen ziet er zo formeel uit." Marnie fronste haar voorhoofd. Draco bekeek Marnie nauwkeurig. Het witte kleedje kwam tot een eindje boven haar knieën, er zaten geen bandjes aan en haar taille werd smal gehouden door een bijpassende riem. "Het is perfect." Sprak Draco, voor dat hij het zelf doorhad. Marnie bloosde lichtjes. "Dank je." Draco knikte en liep weg. Hij kon zichzelf wel wat aandoen. Ze was een mudblood, ze was niet puur.


Ik wil echt 3 keer yay voor Draco. :3

Reageer (14)

  • Alyne

    ten eerste: yay yay yay

    ten tweede: " Ze was een mudblood, ze was niet puur. "

    wat heeft dat ermee te maken?

    1 decennium geleden
  • NickJ4life

    yah yah yah <3
    als het voor draco is doe ik wel mee (A)

    Xxx

    1 decennium geleden
  • Smesty

    Whahaha XD
    Snel verder!!
    Xx

    1 decennium geleden
  • Saltwater

    oooh wat schattig! ;D hahah
    snel verder!
    ily

    1 decennium geleden
  • NoDeatheater

    YAY YAY YAY!
    Awesome story!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen