Foto bij 32. Studying

Wie doet er mee met een suprise party organiseren voor Olette??
I DO!!

Enjoy!

'Hey! Laat me los!' Riep Olette. Ze was opgehesen op iemands schouder. Ze kon niet zien wie haar vast had en sloeg wild om haar heen. 'Laat loohoos!' Ze schopte weer. Na een paar seconden stopte ze, wat was ze toch dom! Ze was een heks! Gebruik dat toch idioot! Ze pakte haar stok en richtte die op diegene die haar vast had. 'Petrificus!' Riep ze en hij of zij, maar waarschijnlijk een hij verstijfde en viel als een blok voorover. Haar benen werden geplat maar dat boeide haar niet. Ze krabbelde overeind en zag dat het George was. Oeps. 'George het spijt me zo! Enervatio!' Ze hielp he overeind. 'Het spijt me zo! Het was niet mijn bedoeling! Ik dacht dat jij, en dat... Wat doe je buiten?' George lachte. 'Het is al goed, nu weer ik in ieder geval dat we nooit een suprise party voor jou moeten organiseren.' Ze keek hem verbaasd aan. 'Ben je niet boos?' Hij schudde zijn hoofd. 'Hoe kan ik boos zijn op jou?' Ze keek hem verbaasd aan. 'Wat ben jij toch maf. Maar in ieder geval, wat doe jij buiten? Het is al bijna donker.' 'Dat zou ik ook aan jou moeten vragen. Je was er niet bij het avondeten. En ik hoorde dat je uren buiten had gezeten, hoe dat zo? Teveel Omber op de gang?' Olette knikte met een lach erachter. 'Ik wou naar buiten, had behoefde aan gras, zon enzo.' Hij knikte begrijpelijk, 'Ik wou jou mooie stem weer eens horen.' Ze schoot in de lach 'Ja, maar die stem heeft je wel vervloekt.'
Ze bleven nog even kletsen. Pas om 9 uur waren ze uitgekletst en gingen ze allebei slapen. Vreemd genoeg besloot Olette weer te gaan studeren en is weer inslaap gevallen.

Zo bleef het door gaan voor 2 weken. Het was nu eind November. Ze had er geen last van, maar had wel elke ochtend een wekker. Die wekker heette Draco. Hij had een keer moeite met haar te wekken en wou het net opgeven toen hij zich weer herinnerde dat hij Malfidus was. Dus kwam hij een paar seconde later terug met ijswater, en de rest is vast wel te raden. Olette had geen idee waar Blaise en Draco het over hebben gehad. Ze had eerst alles geprobeerd om Blaise over te halen het haar te vertellen maar hij weigerde het. Ze was er mee gestopt maar had het nooit opgegeven. Er waren weer wat meer regels gekomen die nergens op sloegen. Ze negeerde ze gewoon. Ze had ook vaker straf gekregen omdat ze de hele tijd inslaap viel. Omber was het uiteindelijk zat geworden en ze moest nu met Sneep praten over haar gedrag in de klas. Jammer genoeg was het moment niet voorbij, hij haatte haar. 'En waarom slaapt u in de les mevrouw Waterclear. U weet dat dat niet zomaar mag volgens de regels.' Zei hij met een grijns op zijn gezicht. 'Nou, euh... Het zit zo, ik heb bijna alle lessen ingehaald en ik studeer 's avonds verder om de lessen in te halen. Ik wou niet achterlopen. Ik probeer niemand met mijn slaap tekort lastig te vallen, echt niet.' Hij stond op en liep door het lokaal rond. 'En wanneer studeert u buiten schooltijd?' Ze dacht even na voor ze antwoordde. 'Ik rust na de lessen een uur tot half uur uit en meestal begin ik dan met studeren. Soms doe ik het 's avonds omdat ik buiten wil zitten. Ik sla soms het avondeten af om verder te studeren.' Hij knikte. 'Ik snap dat u alle lessen wilt inhalen, maar het lijkt me beter om voor nu te concentreren op de lessen van nu.' Ze keek naar haar handen en dacht aan de ketting. 'Ik snap het professor. Ik zal me nu concentreren op de lessen van nu.' Hij keek met een blik van: Oké, nu zijn we klaar. Rot nu maar op. Ze stond op, bedankte Sneep en liep weg. 'Mevrouw Waterclear, ik verwacht u vanavond en morgenavond in de eetzaal.' Ze draaide zich om en knikte. 'Ga maar.' Ze liep de kerkers uit en liep weer naar buiten. Het was frisjes maar dat boeide haar niet. Ze had zelfs ooit in de sneeuw buiten gezeten, maar daar had ze redenen voor. Ze had toch geen les dit uur, waarom zou ze dan niet buiten gaan liggen in het gras?

Lalalalala! Lost my music! T^T (ben oortjes kwijt en die kosten 15 euro. Afzetters!! xD) Lalalala Kudo? Reactie?

Reageer (3)

  • JckSparrow

    Die wekker heette Draco.
    Ownende zin :3

    1 decennium geleden
  • Lpayno

    Ze had er geen last van, maar had wel elke ochtend een wekker. Die wekker heette Draco.


    Die zin ownntt :9~

    1 decennium geleden
  • Smesty

    Haha stoute George haha
    Love it!!
    Snel verder!!
    Xx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen