Het is niet echt een verhaal, maar ik denk nogal vaak over dingen. Het zijn een soort van stukjes waar ik aan denk. Zoals de waarde van vriendschap en de nut van verdriet en pijn. Sommige mensen vinden me voor een vaag persoon best wel diep. En ik ben heel vaag ja, ik spoor niet ^-^.


In ieder geval... Ik denk nog al vaak over waarom dingen nou gebeurden. Waarom we van die moeilijke tijden hebben en dingen ons pijn kunnen doen. Natuurlijk zitten er ook vrolijke dingen bij, want ik ben eenmaal zo gek dat ik vaak nog steeds in welke situatie dan ook blij blijf. Maar ja, dit zijn mijn gedachten.
Enjoy ^-^

Hoofdstukken

Titel Nieuwste eerst Woorden Gelezen Aangepast
1. Intro 236 237 1 decennium geleden
2. Life 300 305 1 decennium geleden
3. The Beauty of Love 115 242 1 decennium geleden
4. Bad person 100 268 1 decennium geleden
50 Favorite lines [English] 501 557 1 decennium geleden

Reageer (3)

  • kauish

    het is HET nut, slimmerik

    7 jaar geleden
  • Xion

    Hey Park

    Ik weet nog wat ik toen schreef en dacht. Wauw het voelt zo lang geleden maar ik herinner me het nog goed.
    Ik zou graag nog meer erbij willen schrijven, vooral omdat ik in de 2 jaar dat ik weg was veel heb meegemaakt dat misschien interessant is of mensen kan helpen. Ik moet alleen wachten tot ik er de tijd weer voor gegun krijg. Als het goed kan ik over 2-3 weken weer tijd aan mezelf besteden en ik zou graag hier en daar weer aan mijn stories willen werken.
    Bedankt voor de complimenten trouwens!:)

    9 jaar geleden
  • Courfeyrac

    Ik weet het, je hebt deze 5 kleine tekstjes 2 jaar geleden neerschreven, bent waarschijnlijk al lang vergeten wat je dacht toen, maar ik wou gewoon even zeggen dat ik ze leuk vind, die 5 kleine tekstjes. En al ben je natuurlijk niet van plan er nog bij te schrijven, ik zou ze graag lezen.

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen