ik wil reacties en kudo's, c'est clair? ;q

Marnie Elisabeth Still.

"Je vindt het echt niet erg?" Vroeg Hermione toen Ron haar ten dans vroeg. "Nee, ga maar." Glimlachte Marnie. Hermione knikte en ging met Ron naar de dansvloer.
      Al een aantal liedjes achter elkaar zat Marnie alleen aan een tafel, met drinken voor haar neus, onaangeraakt. Normaal zou ze tussen alle andere leerlingen staan te springen en bijna haar benen breken, maar ze had er totaal geen zin in vandaag. "Don't you feel like dancing?" Marnie keek geschrokken op toen Draco naast haar kwam zitten. Ze schudde langzaam haar hoofd. "Zijn we ook niet gewoon." Marnie glimlachte wrang. "Ik voel me gewoon niet zo geweldig." Draco knikte begrijpend. "Misschien moet je maar gaan slapen." "Misschien." Marnie keek Draco aan. Hij zag er..anders uit. Zijn gezicht stond rustiger dan anders. "Moet ik anders meelopen?" Marnie schudde haar hoofd. "Ik wacht toch nog even. Ik moet Hermione nog iets vragen." Draco knikte. "In dat geval," En Draco stond recht, "kunnen we wel dansen, toch?" Vroeg hij terwijl hij afwachtend glimlachte naar Marnie. Marnie keek rond en ontmoette de blik van Harry, die haar waarschuwend aankeek. Marnie knikte. "Ja, misschien wel." Zei ze waarna ze Draco's hand aannam en met hem naar de dansvloer ging. Wanneer ze juist op de dansvloer stonden begon er een traag nummer. Marnie zuchtte diep. Draco nam Marnie's rechterhand vast en sloeg die van hem rond haar middel. Marnie legde haar linkerhand op Draco's schouder en bewoog wat mee op de muziek. "Weet je," begon Draco, waarna hij Marnie een pirouette liet maken onder zijn arm door, "misschien moeten we nog eens naar het meer gaan." Marnie keek hem vragend aan. "En weer mijn vallen? Nee, dankjewel." Draco zuchtte en grinnikte. "Nee, dat niet. Maar gewoon, voor ons plezier. Morgen is het zaterdag, misschien kunnen we dan gaan?" Marnie dacht na. Misschien. Maar wat als? Nee, daar durfde ze niet aan te denken. Ze knikte langzaam. "Is goed." Draco glimlachte naar haar. "Ik heb je nog nooit zo vaak weten lachen." Mompelde Marnie. Draco keek haar bedenkelijk aan. "Hoe bedoel je?" "Ja, iedere keer dat ik met je praat of weet ik veel dan komt er wel een glimlach af. Dat is de laatste twee jaar denk ik, weinig of zelden gebeurt." Draco haalde zijn schouders op.


"Dus, ik zie je morgen?" Vroeg Draco toen ze bij de leerlingenkamer van Gryffindor stonden. Marnie knikte. "Ik zie je morgen." Draco trok Marnie naar zich toe en omhelsde haar. Toen hij haar losliet volgde er nog een kus op haar voorhoofd. "Tot morgen." Zei Draco nog voor hij Marnie alleen liet. De klok in de gezamenlijke kamer gaf aan dat het nog maar één uur 's nachts was. Marnie wist dat de rest nog niet zo gauw terug zou komen.
      "Aan de kant." Marnie schoof Punky met haar voet aan de kant, zodat ze bij haar koffer kon. De kat maakte een geluidje om zijn ongenoegen te laten merken en sprong toen op het bed. Marnie zocht een nachtkleedje en liep toen naar de badkamer. Ondanks dat ze op het begin van de avond geen zin had om te dansen heeft ze bijna drie uur lang op de dansvloer gestaan met Draco. Marnie deed haar hakken uit en ook haar kleedje viel op de grond. Ze draaide de kraan van de douche open en ontdeed zich toen van haar ondergoed en stapte onder de warme stralen.


Yay, yay, yay, I love you guys so much. <3

Reageer (9)

  • Cleverness

    awesome!

    Ik wil ook wel met Draco dansen (lol)

    1 decennium geleden
  • Frikey

    Snel verder!

    1 decennium geleden
  • SuperSheep

    verder!

    1 decennium geleden
  • Smesty

    3 uur??!! Achter elkaar?? Al is het wel met Draco :D
    Love it!!
    Snel verder!!
    Xx

    1 decennium geleden
  • McGuiness

    Super<33!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen