Foto bij New city, new people. #2

Heey!
Dit is mijn eerste verhaal op deze site, en ik hoop dat als je dit leest, ook een reactie wil zetten, je wil abboneren en die groene leuke knop wil verkrachten haha.
Dankje<3

We dronken samen onze cola op en begonnen toen boven met uitpakken. De belangrijkste meubels zoals bedden, een bank, kasten stonden allemaal al op hun plek. We hoefde alleen de accessoires neer te zetten, en bekleden, zoals schilderijtjes, fotolijstjes, dat soort dingen. Muren waren ook al overal geverfd, we hadden er mensen voor ingehuurd want we hadden het heel druk gehad voordat we weggingen. We deden eerst ieder apart onze kamer. Ik schoof mijn bed nog een beetje opzij en maakte het op met mijn nieuwe dekbedovertrek
dekbedovertrek en kussentjes. Ik pakte mijn leuke lijstjes uit een doos en de spijkertjes en de hamer die ik erbij had gestopt en keek hoe ik ze ongeveer wilde hangen, op mijn donkerbruin geverfde muur. Ik sloeg een spijker erin en hing mijn lijstje op. Ja die hing goed. Zo ging ik verder tot mijn muur vol hing met ongeveer 10 à 15 lijstjes. Ik zette nog een staand lijstje op mijn nachtkastje en toen was die doos leeg. Ik liep naar een nieuwe doos en maakte hem open. Ik zag dat er nog allemaal beeldjes in zaten en mijn wekker. Ook mijn accessoires houder zat erin en ik zette het allemaal op mijn commode. De rest van mijn dozen waren kleding en ik organiseerde alles netjes in mijn kast en commode. Toen keek ik nog even en dacht dat het voor nu wel even goed was, we gingen toch nog shoppen. Ik liep mijn kamer uit en liep die van Candice in. 'En?' Vroeg ze meteen.
Ik keek haar kamer rond en glimlachte naar haar. 'Totaal jou. Licht roze, wit, beige, helemaal Candice! Super mooi! Vooral je bed vind ik super.' Zei ik. 'Kom, nu mijne.' Zei ik en liep terug naar mijn kamer. Ik liep mijn kamer in en Candice stond achter me. 'Super! Echt jou! Lekker strak, maar toch warm, en stoer.' Lachte ze.
Ik glimlachte en liep mijn kamer weer uit. 'Als we nou nog even snel samen beneden doen, dan lukt het wel. Kunnen we misschien nog even het dorpje verkennen.'
Candice knikte. 'Ja. Is goed.'
We ging gauw de trap af naar beneden en begonnen snel aan de woonkamer. Na nog geen half uur zaag het er super uit. Helemaal onze woonkamer. Toen gingen we naar de keuken. De keuken zelf was al ingericht. Aquamarijnen keukenkastjes, wit keukenblok, zelfs de buitenkant van de afzuigkap was aquamarijn, een van onze lievelingskleuren. De eetkamer, was ook al klaar, nouja alles moest nog rechtgezet worden, maar de meubels waren er al. Alleen de accessoires zoals plantjes enzo moesten er nog komen. De borden, bestek en glazen zette we ook in de kasten, en toen waren alle dozen leeg. Ik keek naar Candice en glimlachte mijn tanden bloot. 'Klaar!' Riep ik en trek haar mee naar de hal. 'Vanavond doen we de badkamer wel, we gaan nu eerst lekker het dorp verkennen.' Ik pakte mijn jasje en deed de deur open. Sereno kwam achter ons aan lopen en we liepen met zijn drieën de deur uit. Ik deed de deur achter me dicht en we liepen over het pad, richting het dorp. La Push.

Reageer (2)

  • StopMyHeart

    IIIEEEEEH EINDELIJK EEN REACTIE.
    soo, ik ben desperate jeesz.
    Dankjee<3

    1 decennium geleden
  • ParadiseKiss

    Verder :3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen