Nieuwe stad, nieuwe mensen. Dat zag ik aankomen toen ik ging verhuizen naar La Push met mijn beste vriendin Candice. Maar ik zag niet aankomen dat dit veel meer met zich mee zou brengen.
Geheimen.
Liefde.
Ongeluk.

Katherine: (Ik-persoon)
Hoi, ik ben Katherine.
Ik ga hier even kort iets over mezelf vertellen.
Zoals ik al zei, ik ben Katherine. Ik ben 18 jaar oud, en ik ben echt een bitch. Ja, een bitch ja, je hebt het goed gelezen.
Waarom ik dat over mezelf zeg? Omdat ik het weet.
Maargoed, ik kan ook echt heel lief zijn, bijvoorbeeld tegen Candice, of mijn ouders. Of tegen mijn alle grootste liefde natuurlijk, Sereno. Mijn Tsjecho-Slowaakse Wolhond.
Of gewoon tegen mijn vrienden natuurlijk, en mensen die ook gewoon aardig zijn tegen mij, zijn ze niet aardig tegen mij? Ben ik ook niet aardig terug.
Hoe dan ook. Ik heb witblond haar en heel donkerbruine ogen. Ik draag graag make-up en kan er dan ook niet zonder. Maar ik ben niet zoals een barbie. No way. Geen roze oogschaduw voor mij.
Verder vind ik het leuk om te shoppen, mijn kledingstijl is vintage gecombineerd met stoer, zoals studs enzo.
Ik houd ontzettend van de natuur, en van tekenen. Dat zou je niet zeggen van een stadsmeisje uit New York hè? Ook fotografie vind ik het einde!
Nou dat was het wel voor even!
Adios!xo

Candice:
Hooi! Ik ben Candice! Ik ben ook 18 jaar oud en volgens de meeste mensen ben ik een rustig, braaf meisje. Ik heb donkerbruin haar en donkerbruine, ook bijna zwarte ogen. Ik houd heel erg veel van Katherine. We zijn totaal anders que gedrag, maar hetzelfde van intresses. Jongens, kleding, fotograferen, tekenen, muziek luisteren.
Mijn kledingstijl is ook net even anders. Ik vind lichte pastel kleuren het einde en draag graag jurkjes en rokjes. Iets wat Katherine niet doet. Ik draag make-up maar altijd licht. Op feestjes doe ik soms wel felle kleuren, maar not to much.
Ook ik vind Sereno een schatje, en kwam al vanaf dat hij pup was altijd bij Katherine langs om te kijken. Hij is ook eigenlijk degene waardoor ik met Kath ben omgegaan, want eerst vond ik haar maar eng, met haar grote mond en alles. Maar nu ik weet hoe ze ook kan zijn, ben ik blij dat Sereno er is.
Dat was het wel! xoxo Candice.

Het huis;denk de palmboom even weg, staat in het bos..

Katherine's auto <3

De auto van Candice.

Hoofdstukken

Titel Nieuwste eerst Woorden Gelezen Aangepast
New city, new people. #1 455 270 1 decennium geleden
New city, new people. #2 523 376 1 decennium geleden
New city, new people. #3 666 372 1 decennium geleden
Even tussendoor 68 276 1 decennium geleden

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen